مرفاوى استعفا مى دهد تا بركنار نشود!
اين روزها كرمان معدن خبرهاى حاشيه اى است و روزى نيست كه در اين شهر خبرى مثل بمب صدا نكند.آخرين حاشيه اى كه از كرمان به گوش رسيد
کد خبر: ۱۵۴۳۷۸
| | 2844 بازدید
درگيرى ليدرهاى اين تيم با بازيكنان بود كه پس از شكست شاگردان مرفاوى مقابل تراكتورسازى رخ داد اما به نظر مى رسد حواشى مس كرمان به اينجا ختم نخواهد شد و طى روزهاى آينده شاهد اتفاقات حاشيه اى بيشترى خواهيم بود كه اوضاع مس را بحرانى تر از گذشته خواهد كرد.
شنيده هاى ما حاكى از آن ا ست كه «صمد مرفاوى» از حاشيه هاى بيش از حد مس به سطوح آمده و ديگر تاب و توان اين همه حاشيه را ندارد. از سوى ديگر مسئولان كرمانى كه ابتداى فصل تيم را براى قهرمانى يا كسب سهميه آسيايى بستند از شرايط كنونى به هيچ عنوان رضايت ندارند و به نوعى صبر آنها نيز به سرآمده.
اخبار تأييد نشده اى از اوضاع كنونى مس نشان دهنده تغيير و تحولاتى در رأس كادر فنى مس است اما مرفاوى كه از نارضايتى مسئولان آگاهى كامل دارد نمى خواهد مهر بركنارى روى پيشانى اش بخورد و به همين دليل پس از ديدار اين هفته مقابل پيكان از سمت خود استعفا خواهد داد.
ابرار
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



