سمنو یکی از دسرهای سنتی ایرانی و ویژه سفره هفتسین نوروزی است که آن را از جوانه گندم و آرد درست میکنند. ماده شیرینکننده سمنو شیرهای است که از چرخ کردن جوانههای گندم گرفته میشود، این شیره با آرد سبوسدار مخلوط و جوشانده میشود. مردم طبق اعتقاد دیرینه معتقدند، صاحب اصلی دیگ سمنو حضرت فاطمه زهرا(س) است.
به به دلم آب افتاد.ما هم یک مراسم زیبا داریم تو امریه تهران که کنار سمنو پختن انجام میشه بهش میگن سر غمخوار ریدن . به معنای اسرار رو برای همدم فاش کردنه.عکساشو براتون میل میکنم قشنگه.