لغو بخشی از پروازهای ايران ايرتور
فارس: برخي از پروازهاي شركت هواپيمايي ايرانايرتور كه از چهارشنبه هفته گذشته براي طرح نوروزي پيشفروش شده بود، به دليل مشكل فني هواپيماي اين ايرلاين لغو شد.
مهدي صادقي در خصوص علت لغو برخي پروازهاي برنامهاي ايران ايرتور براي طرح نوروزي، اظهار داشت: چندين پرواز ايران ايرتور به دليل مشكل فني لغو شد؛ البته اين ايرلاين بلافاصله پس از بروز اين مشكل به مسافران پروازهاي كنسل شده اعلام كرد كه نميتواند پرواز را انجام دهد.
وي با اشاره به اينكه طبيعتاً وقتي هواپيما زمينگير ميشود، انجام پرواز كنسل است، توضيح داد: در ايرتور فقط بوئينگ mdفعال است كه با زمينگير شدن يكي از اين بوئينگهاي md برخي پروازها كنسل شد.
مديرعامل ايران ايرتور خاطرنشان كرد: اگر هواپيماي ديگري در ناوگان داشتيم به عنوان هواپيماي جايگزين، براي اين پروازها در نظر ميگرفتيم.
صادقي ادامه داد: هم اكنون تقاضاي سفرهاي هوايي به دليل ايام نوروز بسيار بالا است بنابراين در راستاي توجيه مالي مطلوب، هر ايرلاين قطعاً متمايل به لغو پروازهاي خود نيست و خواهان ارائه خدمات به مسافران است.
وي تأكيد كرد: شركت هواپيمايي ايرتور نيز همانند هر ايرلاين ديگر علاقهمند است كه در آمد كسب كند، بنابراين تمامي تلاشهاي خود را براي برقراري اين پروازها انجام داديم اما در راستاي حفظ جان مسافران به هيچ عنوان ريسك و اقدام به برقراري پرواز نكرديم زيرا نميخواستيم سانحه يا حادثهاي هر چند كوچك رخ دهد.
صادقي ادامه داد: در اين ايام نوروزي هر ايرلايني قطعاً متمايل است در صورت امكان و طبق قوانين همه پروازهاي خود را انجام دهد و تقاضاها را پاسخگو باشد.
مديرعامل ايران ايرتور با اشاره به اينكه بوئينگهاي md به تازگي وارد ناوگان هوايي كشور شده و با سيستم هماهنگي و همخواني چنداني ندارد، گفت: بالأخره جا افتادن اين هواپيما در صنعت هوايي كشور و ناوگان هواپيمايي تا حدي زمانبر است.
صادقي با اشاره به اينكه قطعاً ايران ايرتور نيز متمايل نيست مردم و مسافران با مشكل مواجه شوند، اضافه كرد: پيش فروش بليتهاي پروازهاي كنسل شده از چهارشنبه هفته گذشته انجام شده بود اما به محض اينكه هواپيماها خراب شد، پروازها را به سرعت كنسل كرديم و طي تماس تلفني با مسافران از آنها عذر خواهي كرده و خواستيم نسبت به بازپسگيري مبلغ بليتهاي خود اقدام كنند.
مديرعامل ايران ايرتور با بيان اينكه پروازهاي لغو شده مربوط به طرح نوروزي از تاريخ 26 اسفندماه به بعد بود، اذعان داشت: به خاطر پاسخگو بودن به درخواستهاي مردم به محض آنكه متوجه شديم نميتوان نيازها را پاسخ داد،سريعاً پروازها را كنسل كرده اطلاع رساني انجام شد.
صادقي با بيان اينكه روز شنبه هفته جاري اين پروازها اعلام باطلي شد، توضيح داد: وقتي پروازي كنسل ميشود در آن سيستم كلاً به طور اتوماتيك پيام ميرود و با مسافر تماس گرفته ميشود كه پرواز شما كنسل شده است، كه مسافران ميتوانند نسبت به دريافت مبلغ پرداختي خود يا تمديد بليت اقدام كنند.
مديرعامل ايران ايرتور اذعان داشت: ايران ايرتور از لحاظ اخلاقي به محض بروز اين مشكل، اطلاع رساني را به مسافران انجام داد.
صادقي با اشاره به اينكه فعلاً پنج فروند بوئينگ md در ناوگان هوايي ايران ايرتور وجود دارد، در مورد واگذاري اين شركت تصريح كرد: بالاخره شركتي در مزايده واگذاري ايران ايرتور مشاركت كرده و برنده شده است اما هنوز تغيير خاصي در اين ايرلاين رخ نداده است؛ مواردي نظير رد وبدل شدن اسناد، صدور سهام، توافقات و از اين قبيل بسيار زمانبر است.
به گزارش فارس در حالي كه يكي از بوئينگهاي md ايرتور زمينگير بود، يكي ديگر از بوئينگهاي اين شركت هواپيمايي نيز اواسط هفته گذشته دچار مشكلي شد كه فعلاً اجازه پرواز ندارد و منتظر تأييد واحد استاندارد پرواز سازمان هواپيمايي كشوري است.



