پلیس راه: محور«قم-گرمسار» ايمني ندارد
فرمانده پليسراه كشور با اشاره به ناايمن بودن محور «قم ـ گرمسار» گفت: وزارت راه بدون هماهنگي پليس نسبت به گشايش اين محور اقدام كرده است.
سرهنگ محمدرضا مهماندار روز سهشنبه در حاشيه بازديد از محور «قم ـ گرمسار» در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به ناايمن بودن اين محور افزود: هفته گذشته نيز مجددا در اين خصوص نامهاي براي رييس سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي كشور ارسال و درخواست كرديم كه گشايش اين مسير حتما پس از بررسي كارشناسان راهداري و پليسراه صورت گيرد.
وي با اشاره به اين كه در طول 150 كيلومتر محور «قم ـ گرمسار» هيچگونه پاسگاه پليسراهي پيشبيني نشده است، گفت: متاسفانه مسوولان وزارت راه از امروز نسبت به گشايش اين محور اقدام كردهاند و مطلع شديم كه قرار است طي روزهاي آتي اين مسير به طور رسمي افتتاح شود!
فرمانده پليسراه كشور با اشاره به اين كه محور «قم ـ گرمسار» محوري دو طرفه با عرض كم، پيچهاي غيرفني كه موجب خروج خودروها از جاده ميشود، ارتفاع زياد شانه خاكي مسير كه موجب واژگوني خودرو در صورت انحراف احتمالي از مسير خواهد شد و ... است به ايسنا گفت: از نظر پليسراه كشور اين محور به هيچ عنوان شرايط ايمني تردد را ندارد، لذا در صورتي كه اين محور توسط مسوولان مربوطه بسته و اشكالات و نقصهاي ايمني آن مرتفع نشود، پليس راه كشور نسبت به انسداد اين محور در جهت جلوگيري از تصادفات احتمالي و حفظ جان مسافران اقدام خواهد كرد.
وي در عين حال به تمامي رانندگان توصيه كرد تا زمان ايمن شدن اين مسير به هيچ عنوان از آن براي تردد استفاده نكنند.
.
.
.
بايد توسط نمايندگان مردم در مجلس ، يك طرحي بين وزارت راه و پليس راهور طراحي ، تدوين و تصويب شود تا پليس هم در طراحي و نظارت اصولي بر ساخت راه ها و ايمني مسيرها نظر و مشاركت داده شود و سهمي در اين خصوص داشته باشد تا علاوه بر جلوگيري از خطرات جاني و مالي همچنين بيت المال مردم هم انقدر حيف و ميل شنود.
.
.
.
.
.
بهتره یه سری به راه لواسان بندازید
اونوقت متوجه ایمنی میشید
یه قدمی تهرانه و هیچکس به ایمنیش اعتنایی نمیکنه
نه علائم رانندگی نه خط کشی نه نور
واقعا تاسف داره




