نظرسنجي ورزشي در يك رسانه
اخيرا سايت هاي مختلف با عنوان آخر سال89 افراد شاخص كشور در امور سياسي ، اقتصادي ، ورزشي ، فرهنگي را در طرح نظرسنجي مطرح نموده اند كه مخاطب مي بايست به سايت مربوطه مراجعه و در نظرسنجي شركت نمايد.
اين درحاليست كه سايت صبا ايران و روزنامه راه مردم اقدام به طرح سوال با 1390 جايزه متنوع مانند خودرو ، سكه طلا ، دفترچه هاي حساب بانكي و سيم كارت تلفن همراه نموده اند.
جالب توجه اين كه اين نظرسنجي مكتوب بوده و در تيراژ يك ميليون نسخه بخش هايي از سوالات خود را به امور ورزش اختصاص داده است و در امور فرهنگي، بانكي ، اقتصادي، خودرو، صنعت بيمه نيز سوالاتي را براي مردم و در راستاي انتخاب بهترين مطرح كرده است.
سوال امور ورزش پيرامون بهترين واقعه سال 89 كه پروژه بازي هاي گوانگجو و بهترين فيلم ليگ برتر، بهترين فوتباليست سال و بهترين برنامه ورزشي مطرح شده است.
خبرنگارما پيرامون اين نظرسنجي از مسئولين روزنامه راه مردم و در مورد نحوه اجراي قرعه كشي سوال نموده است كه مسئولين آن در پاسخ گفته اند در ايام ولادت حضرت علي(ع) در طي مراسمي با حضور مسئولين و در يك برنامه يك ساعته تلويزيوني جوائز سازمان هاي برتر و برندگان توزيع خواهد شد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...






