كشف 1000 كيلو اكليل سرنج و 900 هزار ترقه

کد خبر: ۱۵۲۱۸۴
| |
4043 بازدید
سركلانتر هفتم تهران از كشف يك‌هزار و 400 كيلو اكليل  سرنج و دستگيري چهار نفر در اين رابطه خبر داد.

سرهنگ علي‌اكبر سليماني در گفت‌و گو با ايسنا، اظهار كرد: روز گذشته ماموران سر كلانتري هفتم در محدوده مولوي فردي كه اقدام به فروش موادمحترقه غيرمجاز كرده بود، را دستگير و به كلانتري منتقل كردند.

وي ادامه داد: فرد دستگير شده اعتراف كرد كه اين ترقه‌ها را از افرادي كه در يك خانه اقدام به خريد و فروش موادمحترقه غيرمجاز مي‌كنند، خريداري كرده است.

سركلانتر هفتم تهران خاطر نشان كرد: با توجه به اعترافات فرد دستگيرشده ماموران سركلانتري، اين خانه را در حوالي ميدان محمديه شناسايي كردند و با دستور قضايي در يك عمليات تعقيب و مراقبت وارد اين منزل شدند و سه تن را كه حدودا 20 تا 27 سال سن داشتند را در حال ساختن موادمحترقه غيرمجاز دستگير كردند.

وي به ايسنا گفت: در بازرسي از اين منزل يك‌هزار و 400 كيلوگرم اكليل سرنج به همراه 40 گرم موادمخدر از نوع كراك كشف و ضبط شد.

سليماني ادامه داد: افراد دستگير شده از اهالي غرب كشور و داراي سابقه موثر كيفري هستند و با اجاره اين خانه اقدام به ساخت موادمحترقه خطرناك مي‌كردند.

وي در ادامه از كشف 900 هزار ترقه در پايتخت خبر داد و در اين باره به ايسنا گفت: در انجام عمليات تعقيب و گريز و بازرسي از مناطق مختلف در منطقه مولوي و بازار در روز گذشته (شنبه) مغازه‌ها و افراد دستفروشي كه اقدام به فروش موادمحترقه خطرناك مي‌كردند، شناسايي شدند كه در اين رابطه 90 نفر دستگير شدند و 900 هزار ترقه نيز كشف و ضبط شد و چهار مغازه‌ هم در اين رابطه پلمپ شد.

سركلانتر هفتم تهران در پايان هشدار داد: افرادي كه اقدام به توليد و فروش موادمحترقه خطرناك مي‌كنند بدانند كه پليس با اطلاعات مردمي اين افراد را شناسايي و با آنها برخورد خواهد كرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟