خيالآسوده ذوبآهن و شب دشوار پرسپوليس
ليگ قهرمانان آسيا از بعدازظهر امروز براي پرسپوليس و ذوبآهن بهطور رسمي آغاز ميشود. نايب قهرمان فصل گذشته اين مسابقات، درست برعكس فصل قبل در گروهي نسبتا آسان قرار گرفته و به نظر ميرسد ب
کد خبر: ۱۵۱۲۹۸
| | 3276 بازدید
به گزارش سرویس ورزشی تابناک ؛ ازي امروز مقابل الامارات در ورزشگاه فولاد شهر راحتترين و بهترين قرعه ممكن براي رقم خوردن شروعي رويايي براي ذوب آهن باشد. الامارت فصل گذشته با قهرماني در جام رياستجمهوري امارات به ليگ قهرمانان رسيد اما در عين ناباوري با قرار گرفتن در رتبه دوازدهم جدول ردهبندي ليگ كشورش، به دسته اول سقوط كرد و امروز حضورش در اين مسابقات همانقدر عجيب است كه غيبت سئونگنام ايلهوا، قهرمان دوره گذشته حيرت انگيز به نظر ميرسد!
الامارات در حال حاضر در جدول ليگ دسته اول وضعيت خوبي دارد و شانس اول صعود دوباره به ليگ برتر كشورش محسوب ميشود. نبيل داوودي و بوگوچه الجزايري مشهورترين بازيكنان اين تيم اماراتي هستند. كيلومترها آنطرف از ورزشگاه فولادشهر، پرسپوليس كه پس از يك فصل دوري از ليگ قهرمانان دوباره به اين رقابتها بازگشته در يكي از دشوارترين بازيهاي خود در شهر جده مقابل الاتحاد عربستان خواهد ايستاد. چشم نگاري و انگشتنگاري از اعضاي تيم ايراني در بدو ورود به عربستان تا حدودي اردوي اين تيم را متشنج كرد اما شايد اين موضوع، انگيزهاي باشد براي عملكرد بهتر شاگردان دايي در اين مسابقه.
الاتحاد در حال حاضر با 36 امتياز در رده دوم جدول ليگ برتر عربستان قرار دارد و عبدالمالك الضيايا كه سال گذشته به ذوبآهن هم گل زد، به همراه نايف هزازي از بازيكنان كليدي اين تيم محسوب ميشوند. اين مسابقه ساعت 21:05 امشب در ورزشگاه پرنس عبدالله جده برگزار ميشود تا به اين ترتيب هفته اول ليگ قهرمانان آسيا براي تيمهاي ايراني به پايان برسد.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



