صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
رضا رحیمی نسب:

عزم مجلس بر تأیید بودجه طبق روال همیشگی

کد خبر: ۱۵۱۱۵۶
| |
1762 بازدید
روند بررسی بودجه بعد از انتخاب اعضای کمیسیون تلفیق و بررسی پیشنهادها از سوی کمیسیون‌ها و نمایندگان به طور قطع وارد فاز جدی‌تری می‌شود.

"رضا رحیمی نسب" در گفت و گو با نشریه بامداد درباره روند بررسی بودجه سال 90 در مجلس شورای اسلامی گفت: هر چند مدت زمان مورد نیاز برای بررسی بودجه بسیار کوتاه است، اما عزم نمایندگان و مجلس بر این است که تا پایان سال آن را تصویب کرده و تأیید شورای نگهبان هم روال عادی گذشته را داشته باشد.

نماینده مردم خرمآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: در بخشهای مختلف بودجه همچون بودجه عمرانی تا حدود 50 درصد هم افزایش داشته است؛ بودجه بهزیستی هم تا 25 درصد افزایش داشته و به طور کلی بودجه از رشد 46 درصدی برخوردار است که با توجه به همین مورد میتوانیم بگوییم بودجه، رشد قابل ملاحظهای در همه بخشها دارد.

وی افزود: چیزی که بیشتر مورد نظر بود این است که برای سال جاری ما از رشد مثبتی در بخش عمران برخوردار بودیم که در طول تاریخ کشور بیسابقه بود. این رقم در سال آینده تقریباً دوبرابر خواهد شد که میتواند تحول بزرگی در بخش عمران و آبادانی کشور داشته باشد.

نماینده مرد خرمآباد درباره افزایش حجم دولت در تدوین بودجه نیز گفت: من چنین چیزی را قبول ندارم. ما اگر حجم دولت را به یک نفر هم تقلیل دهیم بالاخره باید یک نفر آن را به مجلس ارائه دهد. اگر الان ما این بودجه را در مجلس با 290 نماینده تصویب کنیم آیا باید گفت این موجب افزایش حجم دولت میشود؟ به اعتقاد من این باور درستی نیست. به هر حال پولی در دست دولت است.

رحیمی نسب تأکیدکرد: امسال هم طرح هدفمندی یارانهها یا همان طرح تحول بزرگ اقتصادی بخشی از همین پول آزاد شده است و با همان کارکنان، ساختار و ظرفیت این اعتبار در بخشهای مختلف به ویژه عمرانی در حال سرریز شدن است و هیچ ربطی هم به افزایش یا کاهش حجم دولت ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار