صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

وزير اقتصاد: همه بدهي‌هاي ايران پرداخت شد

وي با بيان اين كه امروز كشور بدهي معوق خارجي ندارد گفت:‌ اين در حالي است كه كشورهايي هنوز به ما بدهكارند و از پرداخت بدهي طفره مي‌روند.
کد خبر: ۱۵۰۹۹۸
| |
5258 بازدید

وزير امور اقتصادي و دارايي با انتقاد از برخي گزارش‌هاي بين‌المللي كه فضاي اقتصادي يا سياسي ايران را نامناسب جلوه مي‌دهند، گفت:‌ در حالي كه چند سال پيش در گزارش‌هاي اقتصادي جهاني برخي كشورها بانك‌هاي خود را داراي رتبه‌هاي بسيار خوب اعلام مي‌كردند همه ديدند كه با يك بحران مواجه شده و به شدت به زمين خوردند.

به گزارش ايسنا، شمس‌الدين حسيني امروز در رونمايي از اولين گزارش بين المللي اقتصاد ايران با بيان اينكه امروز جهان، جهان رقابت‌هاي نرم افزاري است گفت: امروز نرم افزار است كه بر ظرفيت‌ها سوار شده است و متاسفانه در عرصه‌ بين‌الملل كه فرصت براي رقابت سالم فراهم است برخي به جاي استفاده‌ مثبت از توانمندي‌ها از آن براي تعرض به ديگران بهره مي‌برند.

او ادامه داد: سال‌هاست كه گزارش ريسك در جهان منتشر مي‌شود و من به عنوان كسي كه مدت‌ها بر روي اين گزارش كار كرده‌ام مي‌ديده‌ام كه در حالي كه ذخاير ارزي ايران چندين برابر بيشتر از بدهي‌هاي آن است اما شاخص ريسك سياسي در ايران بالا گزارش مي‌شد.

وزير اقتصاد با بيان اين كه كشورهاي تعيين‌كننده اين گزارش‌ها نه تنها به اقتصاد ايران توجه نمي‌كردند بلكه شاخص ريسك سياسي را نشانه مي رفتند گفت: بر خلاف اين درباره كشورهاي خودشان شاخص‌هاي اقتصادي را نشان نمي‌دادند و ريسك سياسي را هم مي پوشاندند ولي همه ديدند كه در جريان بحران اقتصادي با تمام اين تبليغات خودشان زمين خوردند.

وزير اقتصاد با بيان اين‌كه تدبير آن‌ها اين بود كه در سال‌هاي 86 و 87 بگويند بانك‌هاي ايران در حالي ورشكستگي هستند گفت:‌ همه ديديد كه تدبير آن‌ها نتيجه ندادند واين بانك‌هاي خودشان بودند كه ورشكسته شدند اين درحالي بود كه آن‌ها بهترين صفحات نشريات بين‌المللي به تبليغ بانك‌هاي خود اختصاص داده بودند.

وي با بيان اين كه امروز كشور بدهي معوق خارجي ندارد گفت:‌ اين در حالي است كه كشورهايي هنوز به ما بدهكارند و از پرداخت بدهي طفره مي‌روند.

وزير اقتصاد با بيان اين‌كه امروز همه بدهي‌هاي ايران پرداخت شده است گفت:‌ در آخرين گزارش‌هاي بين المللي تاكيد شده كه ايران از بهترين كشورها در زمينه اقتصاد است.

او با تاكيد بر اين كه اين فعالان اقتصادي هستند كه بايد فضاي مناسب اقتصادي كشور را در جهان تبليغ كنند از رسانه‌ها به طور جدي درخواست كرد كه تصويرگر ظرفيت‌هاي مثبت اقتصاد كشور باشند.

وي همچنين به ظرفيت‌هاي خوب موجود براي اقتصاد ايران در برنامه‌ پنجم توسعه اشاره كرد و گفت: ايجاد شوراي گفت‌وگو ميان بخش دولتي و خصوصي،‌ تسهيل مجوزها و در نظر گرفتن تشويق‌هايي براي سرمايه‌گذاري خارجي در كشور از جمله امكانات جديدي است كه در كشور فراهم شده است.

او همچنين با بسيار مثبت ارزيابي كردن انتشار اولين گزارش بين المللي اقتصاد ايران خواست كه اين روند به شدت ادامه پيدا كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...