صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

روایت رویگری از شورانگیزترین صحنه مختارنامه

وي با تاكيد بر اينكه حضور حضرت عباس(ع) در كنار نهر علقمه يكي از زيباترين و شورانگيزترين صحنه‌هاي سريال «مختارنامه» است، خاطرنشان كرد: مخاطبان در قسمت‌هاي آينده شاهد اين صحنه‌هاي تاثيرگذار خواهند بود و من پيش بيني مي‌كنم آن شب تمام مردم ايران به عشق حضرت عباس(ع) با ديدن اين صحنه‌ها اشك بريزند.
کد خبر: ۱۵۰۹۴۳
| |
17462 بازدید
|

رضا رويگري گفت: سريال «مختارنامه» با نگاهي عاشقانه سعي در ارايه تصويري زيبا از واقعه كربلا دارد و مي‌كوشد غيرمستقيم و در حاشيه بخش‌هايي از واقعه‌ي كربلا را براي مخاطبان ترسيم كند.

به گزارش ايسنا،‌ اين بازيگر سينما و تلويزيون با بيان اينكه «مختارنامه» را بايد يكي از آثار موفقي دانست كه در قالب سريال به بخش‌هايي از واقعه‌ي عاشورا مي‌پردازد، افزود: اين سريال در گذر زمان به يكي از آثار ماندگاري تبديل مي‌شود كه توانسته با مخاطب ارتباط برقرار كند.

وي با تاكيد بر اينكه حضور حضرت عباس(ع) در كنار نهر علقمه يكي از زيباترين و شورانگيزترين صحنه‌هاي سريال «مختارنامه» است، خاطرنشان كرد: مخاطبان در قسمت‌هاي آينده شاهد اين صحنه‌هاي تاثيرگذار خواهند بود و من پيش بيني مي‌كنم آن شب تمام مردم ايران به عشق حضرت عباس(ع) با ديدن اين صحنه‌ها اشك بريزند.



بازيگر سريال «مسافر ري» ادامه داد: من صحنه‌هاي مربوط به حضرت عباس(ع) در كنار نهر علقمه را بدون تدوين ديدم و آن چنان تحت تاثير قرار گرفتم كه در تمام آن لحظه‌ها اشك ريختم و يقين دارم مخاطبان تلويزيون نيز با ديدن اين صحنه‌ها چنين احساسي پيدا خواهند كرد.

رويگري به چالش‌هايي كه در مورد نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) در سريال «مختارنامه» پيش آمده، اشاره كرد و گفت: به عنوان يكي از عوامل اين سريال آرزو دارم كه مردم از ديدن صحنه‌هاي بسيار تاثيرگذار مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) آن هم به شكل كامل محروم نشوند، زيرا خيلي حيف است كه اين صحنه‌ها آن طور كه به تصوير كشيده شده به نمايش درنيايد.

اين بازيگر سينما و تلويزيون ديالوگ‌هاي سريال «مختارنامه» را يكي از نقاط قوت اين اثر تلويزيوني دانست و اظهار كرد: ميرباقري را بايد استاد نوشتن ديالوگ‌هاي سريال‌هاي تاريخي ـ مذهبي دانست كه در اين زمينه در ميان كارگردانان ما بي رقيب است.

وي تكنيك بالاي فيلمسازي و علاقه فراوان نسبت به مضامين ديني را از ضروريات ساخت فيلم‌هاي ديني عنوان كرد و يادآورشد: ساخت اينگونه آثار به ويژه درباره امام حسين(ع) بايد به فيلمسازاني واگذار شود كه از پس بيان اين موضوعات برآيند و با پشتوانه غني مطالعاتي اين كار را انجام دهند.

اين بازيگر بازي در نقش «كيسان بن عمره» مشهور به كيان را يكي از افتخارات كارنامه بازيگري‌اش دانست و يادآور شد: به عنوان يك بازيگر، نقش كيان را عاشقانه دوست داشتم و عاشقانه و صادقانه براي ايفاي آن زحمت كشيدم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۳
حقی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
خدا قوت کیان قبول باشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
از آقاي ميرباقري بابت ساخت اين اثر ارزشمند هنري صميمانه تشكر مي كنم
amir
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
آب هم از روی عباس شرمنده شد...اسلام علیک یا ساقی عطشان.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
بنفسی انت یا اباالفضل العباس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
به امید شفاعت حضرت ابوالفضل زنده ایم
سید عباس حسینعلی پور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
درود به کارگردان توانا و بازیگران و هنرمندان این اثر فاخر
آروزی سلامتی و تندرستی برای همه از خداوند خواستارم
محمد عزیزی
|
Germany
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
جناب رویگری درست گفته اند . شب شنبه که این صحنه را از جام جم دیدیم همه اعضای خانواده من بزرگ و کوچک بلند بلند گریه کردیم .خیلی صحنه تاثیر گذاری است انشاا.. که سازندگان وبازیگران بویژه کارگردان محترم این سریال پاداش این اثر ارزنده هنری را ازخداوند بگیرند .
سيد مرتضي ميرحيدري
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
سلام.انصاف بايد داشت كه كار بزرگي انجام گرفته و بايد از همه كسانيكه زحمت كشيدهاند تشكر كرد و درست ميگويد كه مردم عاشق امام حسين (ع)گريه خواهند كرد.دست شما درد نكند عالي است كار بزرگ انتقاد بزرگ هم دارد بايد به خاطر حسين فاطمه (س)تحمل كرد و تلاش در ساخت ديگر اثار اين چنيني همت گمارد .اجر كم عندالله
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
سریال مختارنامه تنها ایرادی که بطور مشهوددارد ریش مختار است که در صحنه ای به سفیدی می زند و در صحنه ای به سیاهی در حالی که با گذران عمر ریش باید سفید شود اما به این مسئله یا منشی صحنه یا کارگردان و یا گریمور توجه نکرده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
در بدی خودم شک ندارم ولی سالها پیش که به پابوس حضرت عباس مشرف شدم نمی‌دانم شنیدن اسمشان دیدن نام زیبایشان باعث میشه که اشکم جاری بشه نمی‌دونم چرا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار