صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

فیلمی درباره پارتی جوانان درخیابانهای تهران

کد خبر: ۱۵۰۷۶۴
| |
7860 بازدید

به تازگی فیلمی غیراخلاقی به نام « تهران من برای حراج » از سوی برخی از افراد سودجو و فرصت طلب به متقاضیان عرضه می گردد.

به گزارش مشرق ، در این فیلم با زیرپانهادن اصول اخلاقی و شئونات اسلامی ، به تبلیغ و ترویج روابط نامشروع بین جوانان در كشور می پردازد و به نوعی به بیننده القاء می نماید كه علت اصلی حضور جوانان ایرانی در مجالس لهو و پارتی های شبانه ، نارضایتی از وضعیت موجود كشور در ابعاد و زمینه های مختلف می باشد.

گفتنی است فیلم مذكور ساخته گراناز موسوی می باشد كه مراحل فیلم برداری آن در سطح شهر تهران انجام شده و برخی از بازیگران سینمای كشور نیز درآن ایفای نقش نموده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...