اداره راهوترابري اهواز پلمپ شد
رييس اداره راه و ترابري شهرستان اهواز با اشاره به اينكه اين اداره از بعد از ظهر روز چهارشنبه، چهارم اسفند، با حكم دادگستري پلمپ شده است، گفت: اين اداره توسط معارض خصوصي پلمپ شد؛ البته ما نيز اعتراض خود را نسبت به اين موضوع اعلام كردهايم.
"اتابك زراسوندي"، در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: زمين اداره راه و ترابري اين شهرستان مشاع بوده و از 40 سال پيش تاكنون در اختيار اين اداره قرار داشت.
وي افزود: همچنين با اجراي اين حكم، سند مالكيت اين زمين باطل شده است، اما ما معتقد هستيم اين زمين داراي سند است.
زراسوندي تصريح كرد: براي پيگيري و بررسي حقوقي اين مسئله وكيلي براي اداره راه و ترابري اهواز در نظر گرفته شده است.
وي عنوان كرد: در هر صورت نظر ما اين است كه اگر حق با معارض است حق به آنها داده شود اما اين زمان، زمان مناسبي براي رسيدگي به اين مسئله نيست و بهتر بود حداقل در 45 روز آينده مورد بررسي قرار ميگرفت.
زراسوندي در ادامه به فعاليتهاي اين اداره درباره ورود راهيان نور، مسافران نوروزي، انجام عمليات راهداري و زيباسازي ورودي شهرها اشاره كرد و گفت: در حال حاضر تمام اين اقدامات متوقف شده است.
وي افزود: با مكاتباتي كه با رييس قوه قضاييه داشتيم، اجراي اين حكم متوقف اعلام شد اما اجرايي شدن اين حكم در حال حاضر جاي سئوال است.
زراسوندي با اشاره به اينكه اين اداره يك ارگان دولتي است و خدمات اجتماعي به مردم ارايه ميدهد، خاطرنشان كرد: اجراي اين حكم در اين زمان به صلاح نيست و انجام آن كار اشتباهي بود.



