صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابش :

پيام خون شهدا پرهيز از تفرقه و حفظ وحدت است

کد خبر: ۱۴۸۹۶۰
| |
1669 بازدید
نماينده مردم اردكان در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد : پیام خون شهدا ؛حفظ وحدت،پرهیز از تفرقه،عمل خالصانه و خدمت متواضعانه به مردم است که امید داریم خداوند به ما و همه مسئولان توفیق انجام آن را عطا فرماید.

به گزارش ايلنا ‏، محمدرضا تابش در مراسم یادواره شهدای بخش خرانق شهرستان اردكان ‏، با تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری این یادواره و نمایشگاه، به تصویر کشیدن حماسه‌ها،فداکاری‌های شهدا و ترسیم روحیات معنوی و عرفانی این عزیزان با استفاده از ابزارهای جدید و در خدمت گرفتن ادبیات و هنر و انتقال این مفاهیم به نسل جدید را از ضروریات جامعه امروز دانست و گفت: نسل جوان که دوران جنگ را درک نکرده ، باید ترسیم شفاف و روشنی از آن دوران را داشته باشد تا به عظمت روح و کار‌سترگی که رزمندگان در دوران دفاع مقدس کردند پی‌ببرد. شهدای ما با تاسی از پیامبر اسلام(س) و ائمه اطهار برای دفاع از اسلام و ولایت و میهن اسلامی در مقابل جبهه کفر و شرک و الحاد مردانه ایستادند و جان خویش را تقدیم نمودند تا اسلام و ایران پاینده و سرافراز بماند.

وی ادامه داد: شهدا سندهای عزت و افتخار و مظلومیت این ملت هستند که باید شان و راهشان همواره جاودان بماند و جاودانگی این راه در عمل به وصایا و سیره آنها و تلاش برای تحقق اهدافی است که شهدا برای دستیابی به آن از جان خود گذشتند.

نماینده مردم اردکان تصریح کرد: پیام خون شهدا ؛حفظ وحدت،پرهیز از تفرقه،عمل خالصانه و خدمت متواضعانه به مردم است که امید داریم خداوند به ما و همه مسئولان توفیق انجام آن را عطا فرماید.

محمدرضا تابش همچنین در بازدید از روستاهای مختلف این بخش از جمله چاه متک،درند،حاجی حسن،لطفعلی خان و . . . که مسئولان جهاد کشاورزی اردکان نیز وی را همراهی می کردند، ضمن گفتگو با مردم و بررسی مشکلات آنان، از نزدیک روند احداث برخی پروژه ها همچون جاده دسترسی،استخرهای ذخیره آب و . . را مورد بررسی قرار داد و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار