به گزارش آتی دو بازیکن فوتبال که برای یکی از تیم های لیگ دسته اولی بازی می کردند در روزهای گذشته در شمال تهران خیابان دزاشیب دستگیر شده اند.
در صندوق عقب خودرو هیوندای مدل بالای این دو بازیکن مشروبات الکی وجود داشته است و گزارش این دستگیری به ستاد منشور اخلاقی نیز ارسال شده تا مسئولان اخلاقی فوتبال برای این دو بازیکن تصمیم گیری کنند.
ظاهرا مدیرعامل باشگاه با ضمانت توانسته این دو بازیکن را به طور موقت آزاد کند با این حال این مسئله بازهم نشانگر ضعف فرهنگی در فوتبال ایران است؛ ضعفی که اگر حل شود شاید فوتبال ایران در بعد فنی نیز رشد کند و بازیکن با پول زیادی که میگیرد دیگر به دنبال کارهای خلاف شان اجتماعی اش نمی رود.
همه فوتبالیستها فقط و فقط بخاطر پول و شهرت است که فوتبالیست شدند کشور اصلا برایشان مهم نیست یا اینها را در خانه های تیمی پیدا می کنی یا با کثافت و آشغال ابرو یک ورزشکار را بردند باز هم ورزشکاران قدیم که حداقل که واقعا یک مرد بودند مانند تختی . پوریای ولی ولی الان چی فقط بخاطر پول کثافت کاری
پاسخ ها
ابراهیم
||
۰۱:۵۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۸
جناب جان
جمع نبندید درست نیست
جالبه که همه رای مثبت هم دادند
متاسفم
ضمانت مدير عامل ، هيچ توجيه و تفسير منطقي و منطبق با معيارهاي اخلاقي ندارد ؛ مگر آنكه خود مدير عامل هم اينگونه رفتارهاي زننده و غير قابل چشم پوشي را تاييد كند .
بازهم به مسئولين محترم نظام مي گويم پول اين مردم مستضعف را به اين افراد بي ظرفيت ندهيد اينها نخواهند توانست براي فوتبال ما مقام كسب كنند. پولها را صرف ورزش ومكانهاي ورزشي مدارس كنيد. ورزش مدارس را در اختيار وزارت ورزش قرار دهيد مسابقات ورزشي بين مدارس بگذاريد .مدالهاي خوب وبا ارزش به برندگان مدارس بدهيد .خلاصه زماني فوتبال وبعضي ورزشها در كوچه وبازار انجام مي شد وما در آسيا مقام مي آورديم.اگر مي خواهيم ورزش ما رونق پيدا كند بايد بودجه هاي ورزشي را در مدارس ومحله ها هزينه كنيم .با تشكر