صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جعفری:

مجلس چاره‌ای جز تصویب بودجه یک‌دوازدهم ندارد

کد خبر: ۱۴۷۱۶۶
| |
1596 بازدید

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی گفت: با توجه به تأخیر دولت در ارائه لایحه بودجه سال آینده، مجلس برای بررسی این لایحه فرصت کافی ندارد، از این رو ناچار است یک دوازهم بودجه را تصویب کند.

 
به گزارش خانه ملت، "عیسی جعفری" با بیان این که حداقل زمان مجلس برای بررسی لایحه بودجه سنواتی 50 روز است، تصریح کرد: اگر دولت این لایحه را دیرتر از 50 روز تا پایان سال به مجلس ارائه کند، عملا قوه مقننه فرصتی قانونی برای بررسی بودجه نخواهد داشت.

نماینده مردم کبودرآهنگ و بهار در مجلس ادامه داد: طبق آیین نامه داخلی مجلس، نمایندگان و کمیسیون‌های تخصصی برای ارائه نظر خود در بودجه سنواتی 15 روز زمان دارند و بعد از آن کمیسیون تلفیق به مدت 15 تا 30 روز روی بودجه کار خواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اعلام دولت مبنی بر ارائه لایحه بودجه سال آینده در 24 بهمن ماه جاری اظهار داشت: بر این اساس زمانی برای بررسی صحن علنی بر لایحه بودجه سال 90 باقی نخواهد بود و باید برای این مشکل چاره ای اندیشید، زیرا با تأخیر دولت در ارائه بودجه امکان بررسی آن در چارچوب قانون وجود ندارد.

به گفته این نماینده، مجلس می‌تواند با افزایش یک شیفت کاری به روند بررسی بودجه سرعت ببخشد.

جعفری همچنین یادآور شد: از سوی دیگر مجلس می‌تواند بودجه سال جاری را به مدت یک ماه برای سال 90 تمدید کند تا کشور با مشکلی روبه رو نشود.

این نماینده با بیان اینکه امیدوارم مجبور به تصویب بودجه یک دوازدهم نشویم، تصریح کرد: اگر بودجه 89 برای یک ماه تصویب شود، مجلس فرصت کافی خواهد داشت تا با توجه به روند قانونی، بودجه سال 90 را بررسی و تصویب کند.

مجلس در آیین نامه داخلی خود دولت را ملزم کرده بود که بودجه سنواتی را تا پیش از 15 آذر به قوه مقننه تسلیم کند تا نمایندگان، کمیسیون های تخصصی و کمیسیون تلفیق در مدت مقرر بودجه را بررسی کنند و پس آن در صحن علنی تصویب نهایی شود.

در این میان قوه مقننه پیش بینی کرده است اگر فرصت کافی برای بررسی بودجه وجود نداشته باشد یک یا چند دوازدهم بودجه را بررسی  و تصویب کند.

این موارد در مواد 216 و 217 آیین نامه داخلی مجلس آمده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار