اجحاف به 20 میلیون نفر برای 8 هزار نفر
آخرین نیوز درباره تصویب قانونی در خصوص نقل و انتقال خودرو نوشت:
درحالی که در تحمیل هزینه های اجباری و غیرضروری براساس این قانون به مردم شکی نیست و تمامی مراجع قانونی و کارشناسان و حتی عامه مردم ثبت خودرو در دفاتر را غیرضروری و عبث و صرفا تامین کننده منافع یک صنف می دانند اصرار برخی ها برای چنین کاری که قبلا سه بار در صحن علنی رد شده بود با چه انگیزه و دلیلی صورت گرفت؟
نادیده گرفتن حقوق 20 میلیون دارنده خودرو و موتور سیکلت (صاحبان خودرو و خانواده آنها) بخاطر تامین منافع یک صنف 8هزار نفره چه توجیهی دارد.
نگرانی از اشتغال و کاهش درآمد این صنف به وضوح در اظهارات مختلف می توان یافت .توسل به بهانه های مثل کاهش درآمد دولت و غیره بارها از سوی دولت و سایر دست اندرکاران رد شده بود. صحبت صدها میلیارد تومان پول است که قرار است از کیسه مردم خارج شود و به حساب تعداد محدودی دفتردار واریز شود.
برآیند کلی این است که در حالي که چند ماه از تصویب قانون جدید مقررات راهنمايي که منطبق با مقررات ترافيكي روز دنياست، می گذرد شيريني تشديد مقررات ترافيكي و انضباط رانندگي با این اقدام به يكي از قوانين زيان آور و منافي با منافع عمومي تبدیل شده است.


