«كرج ـ چالوس» بازگشايي شد
محور محور كرج ـ چالوس در استان تهران كه به علت بارش شديد برف و كولاك مسدود شده بود، در ساعت 10:30 روز يكشنبه با تلاش عوامل سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي كشور و ماموران پليس راه بازگشايي شد.
معاون عمليات پليسراه كشور از بازگشايي محور كرج ـ چالوس خبر داد.
سرهنگ پرويز سياح البرزي در گفتوگو با ايسنا، افزود: محور محور كرج ـ چالوس در استان تهران كه به علت بارش شديد برف و كولاك مسدود شده بود، در ساعت 10:30 روز يكشنبه با تلاش عوامل سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي كشور و ماموران پليس راه بازگشايي شد.
وي افزود: لذا از رانندگاني كه قصد تردد در محورهاي مذكور يا ساير محورهاي مواصلاتي را دارند، تقاضا ميشود ضمن رعايت مقررات راهنمايي و رانندگي ، به توصيههاي ايمني مامورين پليس راه و سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي كشور توجه كنند.
معاون عمليات پليسراه كشور تصريح كرد: ضمنا مركز كنترل ترافيك پليسراه با شماره تلفن 88255555 (10 خط) به طور شبانهروزي پاسخگوي وضعيت راههاي كشور (جوي و ترافيكي) و يا امدادرساني احتمالي به هموطنان است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
مثل اينكه يادتون رفته كرج استان شده
محور كرج چالوس در استان البرز است.
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



