صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تبلیغ قرآن فاقد مجوز در تلویزیون

وی اضافه کرد: پس از این جریان یک فرد حقیقی یا حقوقی این قرآنها را از شهرداری خریداری و طی چند هفته اخیر یک تبلیغ تلویزیونی برای فروش این قرآن را آغاز کرده و ما نیز نامه هایی به دستگاه های مرتبط برای جلوگیری از فروش آن ارسال کردیم.
کد خبر: ۱۴۰۶۱۱
| |
9799 بازدید
|

مدتی است قرآنی با عنوان "نفیس ماندگار" در تلویزیون تبلیغ می‌شود که فاقد مجوز بوده و علاوه بر غلطهای بسیار، آنچه در مورد ویژگیهای آن گفته شده نیز صحت ندارد.

احمد حاجی شریف معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تنها قرآنی که درحال حاضر چاپ آن آزاد است خط استاد نیریزی خوشنویس قرن دوازدهم است و بیش از 250 ناشر قرآن را به خط استاد نیریزی چاپ می کنند.

وی افزود: خط مرحوم نیریزی تنها خط آزاد است که یکی از زیباترین خطهای وی در زمان طاغوت چاپ شد، در شرح حال وی قید شده که مرحوم احمد نیریزی 99 جلد قرآن کتابت کرده است.

حاجی شریف یادآور شد: چندی پیش انتشارات مجلس نیز قرآنی به خط استاد نیریزی چاپ کرد که در نمایشگاه قرآن نیز رونمایی شد. چرا که در کتابخانه مجلس یک نسخه خطی احمد نیریزی وجود داشت و پس از دو سال زحمت امسال آن را منتشر کردند.

معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم در رابطه با قرآنی که به تازگی تبلیغات آن از تلویزیون پخش شده و خط آن به استاد نیریزی نسبت داده می شود گفت: این قرآن هشت سال پیش در آلمان چاپ و ادعا شده که به خط مرحوم نیریزی است، طبق بررسی های سازمان دارالقرآن بعد خوشنویسی آن بسیار ضعیف است و بعید به نظر می رسد که خط استاد نیریزی باشد. در ایران فردی یکجا آن را خریداری کرد، چندسالی در فرهنگسرای قرآن نگهداری می شد و شهرداری با هدف توزیع از سازمان دارالقرآن خواست آن را مورد بررسی قرار دهد.

حاجی شریف یادآور شد: پس از بررسیهای صورت گرفته از سوی سازمان دارالقرآن مشخص شد این خط دارای صدها اشکال و ده ها غلط فاحش هم از لحاظ حرفی، لغوی و اعرابی است. پس از این بررسیها طی نامه ای اعلام کردیم تا زمانی که این قرآن با نظارت سازمان دارالقرآن اصلاح نشده نباید توزیع شود.

وی اضافه کرد: پس از این جریان یک فرد حقیقی یا حقوقی این قرآنها را از شهرداری خریداری و طی چند هفته اخیر یک تبلیغ تلویزیونی برای فروش این قرآن را آغاز کرده و ما نیز نامه هایی به دستگاه های مرتبط برای جلوگیری از فروش آن ارسال کردیم.

احمد حاجی شریف اظهار داشت: پیش از این ادعا شده بود در چاپ این قرآن 10 یا 14 کیلو قرآن به کار رفته ادعایی که یک دروغ محض بوده و امکانپذیر نیست، این امر سپس از سوی منتشر کنندگان آن تکذیب کرد.

وی با اشاره به اینکه سازمان دارالقرآن اعتقاد دارد این قرآن دارای غلط است و فروش آن به صلاح نظام نیست گفت: زمانی که این قرآن را وارد کردند 120 هزار تومان فروخته می شد و هیچ تغییر هم نکرده و پس از آن 250 هزار تومان به فروش رسید.

حاجی شریف از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست جلوی توزیع این قرآن را گرفته و در راستای رفع اشکال آن اقدام کند.

این قرآن با عنوان " نفیس ماندگار" تبلیغ می شود که از سوی دفتری به نام دفتر نفیس ماندگار توزیع و به فروش می رسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۰
يزداني مهر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
10يا14 كيلو قرآن به كاررفته؟؟؟؟؟؟!!!
يعني چي؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
پخش وفروش قران كريم چه ربطي به صلاح نظام دارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۰۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
چون بهانه اي ميشه براي گروههاي ضد شيعه دال بر تحريف قرآن توسط شيعيان
مروی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
باید جلوی اینگونه کارهای نفاق آمیز هرچه زودتر گرفته بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
مجوز دل آدمی است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
آدم هر خبطی بکنه بعد بگه مجوز دله؟ هر کی به هر کی نمیشه اونوقت؟
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
من يكي معني اين جمله را نفهميدم اگر كسي فهميد به ما هم بگه:((در چاپ این قرآن 10 یا 14 کیلو قرآن به کار رفته ادعایی که یک دروغ محض بوده))
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
14 کیلو کاغذ نه قران
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
ظاهرا وزارت ارشاد و صدا و سيما وظايف مهمتري براي خود قايل هستند تا رسيدگي به اين مسابل
حمید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
حساسیت مسئولان محترم دار القرآن الکریم که با توجه به قانون کشور تنها نهاد متولی ارائه مجوز به انتشار قرآن هستند قابل تقدیر است، این حساسیت زمانی پراهمیت می‌شود که بدانیم هر از چندگاهی اتهام دیرین دشمنان به شیعه مبنی بر وجود قرآن شیعی و اعتقاد شیعیان به تحریف قرآن در جهان اسلام مطرح می‌شود.
دانشجوی دکتری علوم قرآن و حدیث
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟