وابستگانفرزندشهیدازامتیازاتفرزندانشهدامستثنیشدند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تامین نظر شورای نگهبان در ماده 48 لایحه برنامه پنجم توسعه، وابستگان فرزند شهید را از امتیازات فرزندان شهدا مستثنی کردند.
به گزارش خانه ملت، نمایندگان در جلسه علنی امروز ـ سه شنبه ـ مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان به مواد لایحه برنامه پنجم بند الف توسعه ماده 48 این لایحه را با 170 ای موافق، 12 رای مخالف و 8 رای ممتنع از مجموع 232 نماینده حاضر در صحن اصلاح کردند.
براساس این مصوبه مجلس؛ فرزندان شهدا از کلیه امتیازات و مزایای مقرر در قوانین و مقررات مختلف برای شخص جانباز 50 درصد و بالاتر نیز به استثناء تسهیلات خودرو و حق پرستاری و کاهش ساعت کاری برخوردارند. امتیازات ناشی از این بند شامل وابستگان فرزند شهید نمی شود.
پیش از این نمایندگان در بند الف ماده 48 لایحه برنامه پنجم توسعه که مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته است، تصویب کرده بودند: فرزندان شهدا از کلیه امتیازات و مزایای مقرر در قوانین و مقررات مختلف برای جانبازان 50 درصد و بالاتر به استثناء تسهیلات خودرو و حق پرستاری و کاهش ساعت کاری برخوردارند.


