گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين پرسپوليس پس از 5 روز استراحت از ساعت 14:35 امروز در زمين درفشيفر دنبال شد.
به گزارش فارس، در اين تمرين بازيكنان به مدت 30 دقيقه پس از گرم كردن به دويدن پرداختند و سپس مرور كارهاي تاكتيكي را در دستور كاري خود قرار دادند.
* مليپوشان، آرفي، تياگو و جلال اكبري غايب بودند.
* رسايي قائم مقام باشگاه پرسپوليس و مدير روابط عمومي باشگاه در تمرين امروز حضور داشتند و در جلسهاي با دايي شركت كردند.
* در تمرين امروز 21 بازيكن حضور داشتند كه يكي از آنها يك گلر تستي جوان بود.
* علي دايي پس از صحبت براي بازيكنان با يك هوادار در كنار زمين به گفتوگو پرداخت. وي همچنين به دقت عملكرد بازيكنان را زير نظر داشت و در هر وقفهاي از تمرين با آنها به گفتوگو ميپرداخت.
* شيث رضايي در تمرين امروز گوشهگير نشان ميداد. او بيشتر در انتهاي صف در هنگام دويدن حضور داشت.
* يحيوي تمرينات ويژهاي را براي دروازهبانان در نظر گرفته بود.
* سكوبرت همراه ساير بازيكنان به تمرين پرداخت.
* حدود 30 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و مهمترين سوژه آنها انتخاب كاپيتان جديد پرسپوليس بود.
* پرسپوليسيها امروز با گرمكنهاي جديد كه يك دست قرمز بود به تمرين پرداختند.
* از ليدرهاي باشگاه هيچ خبري نبود.
* در تمرين امروز پرسپوليس بهزاد غلامپور مربي سابق تيم ملي فوتبال و استقلال و كاظم برجلو مدافع استيل آذين حضور داشتند. دايي به گرمي با آنها برخورد كرد.
* حضور افراد ناشناس در كنار زمين و ديدارشان با دايي در تمرين امروز بسيار جالب بود. امروز همچنين پيمانكار ورزشگاه درفشيفر دقايقي در خصوص چمن مصنوعي و طبيعي اين ورزشگاه با دايي به گفتوگو پرداخت.
* دايي در تمرين امروز پس از گذشت 30دقيقه بسيار شاداب و سرحال نشان ميداد. او با شوتهاي 40 متري خود به سمت دروازه كه اغلب آنها به تير دروازه برخورد ميكرد و يا تبديل به گل ميشد، شور و حال خاصي را به تمرين داده بود. دايي حتي بازيكنان را با صداي بلند تشويق ميكرد.
* خبر پيوستن وحيد هاشميان به پرسپوليس و ديدارش با كاشاني باعث شده بود خبرنگاران بارها از سوي هواداران مورد سؤال قرار گيرند.
* پرسپوليسيها امروز فقط به بدنسازي پرداختند.


