رمال كلاهبردار به دام قانون افتاد

در پي رديابي هاي انجام شده و شكايت هاي متعدد در اين زمينه مأموران سرانجام ظرف مدت كوتاهي محل اختفاي متهم فراري را شناسايي و ضمن دستگيري به مقر پليس انتقال دادند.
کد خبر: ۱۳۸۸۴۲
| |
1701 بازدید
مردي كه تحت عنوان رمال و فالگير اقدام به سرقت و كلاهبرداري مي كرد،سرانجام با هوشياري پليس دستگير و روز گذشته 6 دي روانه زندان شد.
                   
به گزارش باشگاه خبرنگاران از دادسراي ناحيه 10 هاشمي،در پي اعلام گزارشي از سوي مركز فوريت هاي پليس مبني بر فعاليت مردمي كه تحت عنوان رمال و فالگيري با ترفندهاي مختلف از شهروندان پايتخت اخاذي و كلاهبرداري و همچنين از زنان و دختران جوان استفاده اخلاقي مي كرد،پرونده اي در اين خصوص تشكيل و براي رسيدگي بيشتر در دستور كار مأموران قرار گرفت.

براساس اين گزارش،در پي رديابي هاي انجام شده و شكايت هاي متعدد در اين زمينه مأموران سرانجام ظرف مدت كوتاهي محل اختفاي متهم فراري را شناسايي و ضمن دستگيري به مقر پليس انتقال دادند.

اين گزارش حاكيست،متهم در بازجويي به جرم خود در زمينه اخاذي،سرقت و كلاهبرداري و نيز سو استفاده اخلاقي از زنان و دختران جوان باترفندهاي مختلف رمالي اعتراف كرد.

اين گزارش مي افزايد،متهم با صدور قرار قانوني روانه زندان شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی