اعلام حکم منشی، برادر و داماد صدام در پرونده «الجبور»
دادگاه عالی جنایی عراق، احکام صادره درباره منشی، دو برادر، رئیس حوزه ریاست و یک برادر ناتنی دیگر صدام دیکتاتور مقبور عراق را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، «محمد عبدالصاحب»، سخنگوی دادگاه عالی جنایی عراق در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: دادگاه جنایی، حکم زندان به مدت دو سال را برای «عبد حمید حمود»، منشی صدام و «سبعاوی ابراهیم الحسن»، برادر ناتنی صدام صادر کرد.
همچنین این دادگاه، «وطبان ابراهیم الحسن»، دیگر برادر صدام و «کمال مصطفی»، شوهر خواهر صدام و «احمد حسین خضیر»، رئیس حوزه ریاست جمهوری عراق را در پرونده «الجبور» بی گناه شناخت.
رژیم صدام در دهه 1990 قرن گذشته با حمله به طایفه الجبور و دستگیری شمار بسیاری از این طایفه، حکم اعدام آنها را صادر کرد.
گفتنی است، افراد دستگیر و اعدام شده متهم بودند که در حال برنامه ریزی برای کودتا در عراق بوده و با همکاری برخی سران کشورهای عربی برای ترور صدام برنامه ریزی کرده بودند.
پرونده الجبور با صدور حکم این افراد برای همیشه بسته شد.
ایوان مدائن را آینه عبرت دان




