صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بذرپاش اظهارات میرتاج الدینی را رد کرد

کد خبر: ۱۳۷۱۵۲
| |
23846 بازدید
|
۶

يك منبع آگاه نزديك به رئيس سابق سازمان ملي جوانان در پي اظهارنظر حجت‌الاسلام والمسلمين ميرتاج‌الديني معاون پارلماني رئيس جمهور در مورد علت تغيير وي به خبرنگار فارس گفت: بذرپاش بنايي بر اظهارنظر در اين مورد را ندارد.

وي افزود: سخنان آقاي ميرتاج‌الديني نظر شخصي ايشان است و صحت ندارد.

ميرتاج‌الديني امروز در يك گفت‌وگوي تلويزيوني در خصوص بركناري مهرداد بذرپاش از رياست سازمان ملي جوانان گفته بود: بذرپاش اعلام كرده بود كه مي‌خواهد ادامه تحصيل بدهد و تمايل به حضور در كار اجرايي ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
باز هم یکی دروغ می گوید
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
صرف نظر از اینکه تو این وسط کی درست می گه ! آیا بهتر نیست آقایان اول درسشون رو خوب بخونن و کمی که از آب و گل در اومدن شروع به کار بگیرند و کم کم ارتقا پست بگیرند و بعد از 30 سال خدمت به پست معاونت رئیس جمهور برسند !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
دوستان دوستانتان را بشناسید
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار