دختر 12 ساله، 3 ماه در اسارتگاه پدر
جام جم: مرد معتادي كه دختر 12 سالهاش را شكنجه ميداد و 3ماه او را در خانه زنداني كرده بود، دستگير شد.
اوايل هفته گذشته مردي با اورژانس اجتماعي شهرستان شهريار تماس گفت و از ماموران براي نجات جان دختر 12 سالهاي كه در اسارتگاه پدرش زنداني بود، كمك خواست. ماموران با اطلاعاتي كه از اين مرد به دست آوردند، به محل حادثه در جنوب شهريار اعزام شدند ولي صاحبخانه در را باز نكرد.
ماموران اورژانس با شنيدن صداي ناله و گريه كودك از درون خانه، به تحقيق از همسايهها پرداختند كه معلوم شد از 3 ماه پيش مرد همسايه كه معتاد است، مانع از ادامه تحصيل دختر 12 سالهاش شده و هر روز چندين بار او را كتك ميزند. بامشخص شدن اين موضوع، ماموران اورژانس اجتماعي ماجرا را به مركز فوريتهاي پليسي 110 شهرستان شهريار اطلاع دادند. ماموران انتظامي شهريار نيز بلافاصله در محل حادثه حضور يافتند و به جستجوي پدر سنگدل پرداختند، ولي خبري از او نبود. ماموران با گزارش موضوع به بازپرس كشيك دادسراي شهريار و با هماهنگي قضايي وارد خانه مرد معتاد شدند و در بررسي آن محل، دختر آسيبديده را كه در يكي از اتاقهاي خانه زنداني بود، نجات دادند. دختر 12 ساله به اداره بهزيستي منتقل شد و وجود آثار كبودي و سوختگي بر بدن وي، نشان داد اين كودك بارها شكنجه شده است.
با مشخص شدن اين موضوع، دختر آسيبديده مورد تحقيق قرار گرفت و گفت: مادرم فوت كرده و چندسالي است كه با پدرم زندگي ميكنم. مدتي است پدرم در پي آشنايي با مردي معتاد، به موادمخدر اعتياد پيدا كرده و از محل كارش اخراج شده است. او با فروش اموال خانه، هزينه اعتيادش را تامين ميكند.
كودك آسيبديده ادامه داد: هر از گاهي هم با زور و تهديد از خانواده و اقوام پول ميگرفت. او مدام مرا كتك ميزد تا اين كه از 3 ماه پيش مانع از ادامه تحصيل من شد و مرا در خانه زنداني كرد.
وي يادآور شد: هر شب مجبور بودم براي پدرم و دوستان معتادش غذا بپزم. در صورت مخالفت، پدرم مرا بشدت كتك ميزد و بدنم را با سيگار ميسوزاند. با ثبت اظهارات دختر جستجو براي يافتن مخفيگاه پدرش را ادامه دادند تا عاقبت چند روز پيش، مرد سنگدل را شناسايي و دستگير كردند. با اعتراف متهم تحقيق ادامه دارد.


