صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصویب قانون فیلترینگ اینترنت درفرانسه

این قانون كه Loppsi 2 نام دارد اصل چهار پروژه قانون امنیت ملی است كه پس از مناقشات و بحثهای مختلف سرانجام در مجلس فرانسه تصویب شد.
کد خبر: ۱۳۶۷۱۶
| |
3643 بازدید
|
۴

مجلس فرانسه قانونی را به تصویب رساند كه به دولت اجازه می دهد در مبارزه با جرائم رایانه‌ای و سایت‌های غیراخلاقی اینترنت را فیلتر كند.

به گزارش مهر؛ این قانون كه Loppsi 2 نام دارد اصل چهار پروژه قانون امنیت ملی است كه پس از مناقشات و بحثهای مختلف سرانجام در مجلس فرانسه تصویب شد.

به اعتقاد دولت این كشور و نمایندگان حزب راست حامی نیكولا ساركوزی، تصویب این قانون گامی رو به جلو برای مبارزه با سایتهای غیراخلاقی و جرائم رایانه‌ای است.

برپایه این قانون، دولت می‌تواند بدون حكم قاضی سایت‌های اینترنتی غیراخلاقی و یا سایت‌هایی كه امنیت ملی را به خطر می اندازند فیلتر كند.

وزارت كشور لیست سیاهی را تهیه كرده و آن را در اختیار ارائه‌دهندگان اینترنت قرار خواهد داد. به این ترتیب ارائه‌دهندگان اینترنت موظفند سایت‌های مورد نظر را فیلتر كنند.

براساس گزارش لاستمپا، بسیاری از انجمن‌های آزادی بیان و نمایندگان احزاب مخالف دولت از مخالفان مهم تصویب این قانون به شمار می‌روند. این مخالفان نگران این مسئله‌اندكه دولت تنها برای مبارزه با سایت‌های غیراخلاقی و سایت‌های جنایتكاران انفورماتیكی استفاده نكرده و از اختیارات خود برای فیلتر كردن سایت‌های مخالف خود و سانسور سوء استفاده كند.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
اگه قانون فيلترينگ بد است چرا در ايران اجرا ميشود
reza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
بعضی کارامون واقعا بدآموزی داره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟