پاداش نمی دهید ، حداقل شلاق بزنيد !
حسين شمس در گفتوگو با فارس اظهار داشت: قهرماني تيم ملي فوتسال در جام ملتهاي آسيا و كسب عنوان برترين تيم و بهترين بازيكن قاره، در هياهوي بازيهاي آسيايي گوانگجو گم شد. حالا كه اين تيم و بازيكنان را تشويق نميكنيد حداقل آنها را يك جايي ببريد و شلاق بزنيد و يا از برج آزادي پرتشان كنيد تا بفهمند اين تيم يك كاري كرده و دلمان به همين خوش شود. اگر يكي از افتخارات ما را فوتبال كسب ميكرد مملكت را يك هفته تعطيل ميكردند.
وي تاكيد كرد: نميخواهم زحمات ورزشكاران ديگر رشتهها را زير سوال ببرم و يا كسي را تخريب كنم كه همه ما و مردم از اين نتايج فوقالعاده لذت برديم؛ ولي برخي از آنها با دو باخت و يك پيروزي، مدال برنز گرفتند. اين در حالي است كه ما در بين 16 تيم برتر آسيا، اول شده و بعد از آن هم عنوان برترين تيم آسيا را به خود اختصاص داديم. وقتي از مالزي برگشتيم، گفتيم حتما مراسم ويژهاي پيش رو خواهيم داشت؛ اما دريغ. حتي محمد طاهري هم كه بهترين بازيكن آسيا شده بود فقط پنج دقيقه در يكي از برنامههاي تلويزيوني صحبت كرد.
سرمربي تيم ملي فوتسال گفت: همه تشويق ميشوند جز فوتساليها. سعيدلو قبل از سفرمان به برزيل قول پاداش داد؛ ولي هيچ اتفاقي رخ نداد. ما اينقدر آبرو و افتخار براي ورزش ايران كسب كردهايم؛ اما دريغ از خسته نباشيد. زماني كه فوتبال نتيجه ميگيرد، تشويقش مال خودش است؛ اما وقتي تنبيه ميشود، ما هم با آنها تنبيه ميشويم. حالا كه فوتبال در گوانگجو ناكام بوده، ما هم بايد چوب آن را بخوريم. نميدانم آينده اين رشته چه ميشود. محمد طاهري در مالزي بهترين بازيكن شد و ترابيان هم سخنراني فوقالعادهاي داشت كه در تايلند حق فوتسال آسيا را ميگيريم؛ اما كسي توجه نكرد.
شمس در ادامه گفتوگو با فارس در مورد شكست تيمهاي مدعي گيتيپسند و ماهان در ليگ برتر فوتسال تصريح كرد: ليگ امسال از شروعش آنقدر اتفاقات عجيب و غريب داشته كه ديگر آدم با اين شكستها تعجب نميكند. اصلا بعيد نيست كه تيمهاي هفتم و هشتم جدول مدعي قهرماني شوند. به نظر من اين خيلي عالي است كه هيچ تيمي احساس امنيت نميكند. اين بهترين ليگي است كه تاكنون برگزار شده است. حالا ديگر همه تيمها حريفانشان را آناليز ميكنند و همه چيز به اطلاعات يك مربي خلاصه نميشود. بايد هر هفته منتظر ظهور چهرههاي جديد براي تيم ملي بود.


