صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خبرنگاران از جلسه وزیر دلخور برگشتند

اين گزارش حاكيست با وجود اطلاع قبلي و ارسال دعوت‌نامه روابط‌ عمومي وزارت راه و ترابري به رسانه‌ها، مبني بر برگزاري جلسه كميسيون ايمني راه‌ها و حضور وزير راه و ترابري در اين جلسه، خبرنگاران حداقل يك ساعت پشت درهاي بسته اين جلسه منتظر ماندند.
کد خبر: ۱۳۳۲۱۰
| |
9360 بازدید

با وجود دعوت از 50 خبرنگار براي پوشش خبري نتايج جلسه كميسيون ايمني راه‌ها، وزير راه و ترابري حاضر به پاسخگويي به خبرنگاران در اين باره نشد و به اصحاب رسانه پيغام داد كه تنها با رسانه‌هاي تصويري مصاحبه مي‌كند.

به گزارش فارس ، روز گذشته روابط عمومي وزارت راه و ترابري با ارسال نمابري به رسانه‌ها، از خبرنگاران دعوت كرد تا به منظور پوشش خبري نتايج سي و هشتمين جلسه كميسيون ايمني راه‌ها و نشست خبري رئيس ستاد نمايشگاه راه و ترابري در محل اين وزارتخانه حضور به هم رسانند.

اين گزارش حاكيست با وجود اطلاع قبلي و ارسال دعوت‌نامه روابط‌ عمومي وزارت راه و ترابري به رسانه‌ها، مبني بر برگزاري جلسه كميسيون ايمني راه‌ها و حضور وزير راه و ترابري در اين جلسه، خبرنگاران حداقل يك ساعت پشت درهاي بسته اين جلسه منتظر ماندند.

با پايان يافتن اين جلسه، عليرغم اعلام روابط عمومي وزارت راه مبني بر حضور وزير راه و ترابري در بين خبرنگاران و بيان نتايج سي‌وهشتمين جلسه كميسيون ايمني راه‌ها، حميد بهبهاني حاضر نشد به ميان 50 نفر خبرنگار منتظر آمده و به سؤالات آنها پاسخ دهد.

البته يكي از مسئولان روابط عمومي اين وزارتخانه به نقل از وزير راه و ترابري اعلام كرد كه جناب وزير تنها حاضر به پاسخگويي به رسانه‌هاي تصويري هستند؛ امري كه طي سال‌هاي گذشته و در مراسمات مختلف از وزير راه و ترابري مشاهده شده است.

همين مسئله موجب ناراحتي و دلخوري خبرنگاران و ترك سالن كنفرانس توسط آنها شد.

بنابراين گزارش روابط عمومي وزارت راه و ترابري لحظاتي پيش با ارسال پيامكي از ناهماهنگي به وجود آمده در برنامه مذكور از تمامي خبرنگاران عذرخواهي كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟