صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد آیت الله کعبی از پخش مسابقات بانوان

این استاد حوزه علمیه قم، پخش مستقیم بازیهای بانوان در مسابقات شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی که در کشور چین برگزار شد را تاسف انگیز، عجیب و مایه تاثر و تکدر ارزیابی کرد.
کد خبر: ۱۳۲۸۹۴
| |
16507 بازدید

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، از پخش مستقیم رقابت های بانوان در بازی ‏های آسیایی گوانجو از صدا و سیما انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا آیت الله عباس کعبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، روز شنبه در مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی که در دانشکده صدا و سیمای قم برگزار شد، از پخش رقابت های بانوان در بازیهای آسیایی گوانجو از صدا و سیما انتقاد کرد.

این استاد حوزه علمیه قم، پخش مستقیم بازیهای بانوان در مسابقات شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی که در کشور چین برگزار شد را تاسف انگیز، عجیب و مایه تاثر و تکدر ارزیابی کرد.

آیت الله کعبی تصریح کرد: حوزه و روحانیان موافق ورزش بانوان هستند، اما این مساله باید با حفظ ارزش ها و رعایت موازین اسلامی همراه باشد و این اعتراض هم به صدا و سیما و هم به سازمان تربیت بدنی وجود دارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، توجه به تذکرات و نگرانی های علما و مراجع در صدا و سیما را ضروری و مهم ارزیابی و تصریح کرد: نباید با تذکرات علما و مراجع تشریفاتی برخورد شود.

وی اظهار داشت: عمده ترین دغدغه رعایت خطوط قرمز ارزشی، فقهی و دینی است و این مهم باید مورد توجه دست اندرکاران رسانه ملی باشد و تذکرات و نگرانی علما و مراجع باید جدی گرفته شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟