صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شهرداري تبريز برابر پاس همدان متوقف شد

تيم فوتبال شهرداري تبريز با نتيجه 2 بر 2 برابر پاس همدان متوقف شد تا سومين تساوي خود را با سرمربي جديدش كسب كند.
کد خبر: ۱۳۰۳۵۸
| |
1874 بازدید

ديدار دو تيم از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام تبريز و در حضور حدود سه هزار تماشاگر برگزار شد. نيمه دوم درهاي ورزشگاه باز شد و تماشاگران به داخل ورزشگاه آمدند و تعداد آنها به پنج هزار نفر رسيد.

به گزارش فارس، سعيد دقيقي در دقيقه 6 از روي نقطه پنالتي و ميثم بائو در دقيقه 42 براي شهرداري گلزني كردند و امير محبي در دقيقه 48 و آرتور ياديگاريان در دقيقه 54 گل‌هاي پاس را به ثمر رساندند.

اين سومين تساوي حميد درخشان با شهرداري تبريز است. درخشان از زماني كه هدايت اين تيم را برعهده گرفته نتوانسته به پيروزي برسد.

ايرج ساعدي داور مسابقه به رسول پيرزاده، بابك حاتمي از شهرداري و سيدمهدي اسلامي، پويا سيد پناهي از پاس كارت زرد نشان داد.

شهرداري تبريز با اين تساوي 13 امتيازي و پاس 17 امتيازي شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟