صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

متکي:موافق مذاکره با 1+5 در ترکيه هستيم

منوچهر متکي در نشست خبري مشترک با وزير امور خارجه سنگاپور در تهران، در پاسخ به سوالي در خصوص مذاکرات ايران و 1+5 گفت:اينکه گفتيد طرف مقابل مذاکره کننده گفته است در اين گفتگوها اتفاق نظر در دريافت ديدگاههاي ايران به وجود مي آيد، ما استقبال مي کنيم.
کد خبر: ۱۲۹۴۴۲
| |
3848 بازدید

وزير امور خارجه کشورمان با اشاره به برخورد مثبت جمهوري اسلامي ايران با طرفهاي مقابل در مذاکرات، ابراز اميدواري کرد مذاکرات ايران و گروه 1+5 هر چه زودتر آغاز شود.

به گزارش واحد مرکزي خبر، منوچهر متکي در نشست خبري مشترک با وزير امور خارجه سنگاپور در تهران، در پاسخ به سوالي در خصوص مذاکرات ايران و 1+5 گفت:اينکه گفتيد طرف مقابل مذاکره کننده گفته است در اين گفتگوها اتفاق نظر در دريافت ديدگاههاي ايران به وجود مي آيد، ما استقبال مي کنيم.

وي افزود: رايزنيها براي آغاز گفتگو ميان ايران و 1+5 در مسير خوبي در حال پيشرفت است.

وزير امور خارجه گفت: درخصوص محل گفتگوها توافق شده است و اميدواريم به زودي درباره زمان و دستور کار اين گفتگوها نيز توافق شود تا هرچه زودتر گفتگوها را آغاز کنيم.

متکي افزود: در دو، سه روز گذشته به دوستانمان در ترکيه اطلاع داديم با برگزاري گفتگو ميان ايران و 1+5 در اين کشور موافقيم.

شرايط داخلي آمريکا به شدت ملتهب است

وزير امور خارجه گفت: فکر مي کنم با برگزاري انتخابات در آمريكا، شرايط داخلي اين کشور به شدت ملتهب است.
 
منوچهر متکي در پاسخ به سوالي درباره اظهارات يکي از جمهوريخواهان آمريكا مبني بر آمادگي اين کشور براي حمله به ايران اظهار داشت: مطالب سناتور آمريكايي را خيلي جدي نگيريد؛ خواسته است شوخي کند.

وي با بيان اينکه آمريكاييها در وضع خاصي قرار گرفته اند افزود: به موازات شرايط ملتهب داخلي آمريكا، اين کشور در کلاف سردرگمي در سياست خارجي خود قرار گرفته است.

وزير امور خارجه گفت: فکر مي کنيم اگر در گذشته عقلا و شخصيتهاي واقعي آمريكايي لازم بود درباره وضع آمريكا فکر کنند، امروز اين موضوع تنها گزينه آنهاست.

متکي با اشاره به سخنراني رئيس جمهور آمريكا در ابتداي انتخابش درباره برگرداندن اعتماد به جامعه آمريكا و بين الملل افزود: در درون اين اعتراف اين مطلب بود که جامعه آمريكا و بين الملل اعتماد خود را به دولتمردان آن کشور از دست داده است.

وي اضافه کرد: مردم آمريكا در دو سال پيش در انتخابات شرکت و نظرشان را درباره جمهوريخواهان اين کشور بيان کردند.

وزير امور خارجه گفت: امروز بعد از دو سال، دوباره مردم آمريكا درخصوص سياستهاي جديد يا بهتر است بگوييم بي‌سياستي‌هاي جديد قضاوت مي کنند.

متکي تأکيد کرد: هوشمندان، انديشمندان و سياستمداران آمريكا بايد چاره انديشي کنند.

وي گفت: زورمداري و تهديد ديگران در دهه گذشته نشان داد کارآيي خود را از دست داده است.

متکي خطاب به دولتمردان آمريكا گفت: شما اگر با عملي کردن تهديدتان در افغانستان و عراق، کاري به پيش نبرديد امروز به صرف تهديد چه مي خواهيد کنيد؟

وي افزود: بر دولتمردان آمريكاست که از گذشته درس بگيرند و در مسيرتصحيح اين سياستها گام بردارند.

وزير امور خارجه تصريح کرد: سياستهاي آمريكا در منطقه ما شکست خورده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟