صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خودروساز داخلی تذکر جدی گرفت

رييس پليس راهور ناجا با اشاره به اينكه تمام خودروهايي كه جديدا توليد مي‌شوند بايد مجهز به ترمز ضد قفل باشند و در غير اين صورت شماره‌گذاري نمي شوند گفت: در عين حال در بحث خودروهاي در حال توليد نيز 85 درصد توليدات به ترمز ضد قفل مجهز شدند هرچند كه يكي از خودروسازان در چند محصول خود عقب ماندگي دارد كه در اين خصوص تذكر جدي به اين خودروساز داده شده است.
کد خبر: ۱۲۸۷۹۲
| |
9870 بازدید
|

رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي از ممنوعيت تردد خودروهاي فاقد زنجير چرخ در جاده‌هاي كوهستاني خبر داد و گفت:‌ بر اساس ابلاغيه صورت گرفته خودروهاي حمل و نقل عمومي كه از چرخه خدمت‌رساني خارج شوند 20 هزار تومان جريمه شده و در صورت تكرار تخلف پلاك عمومي آنها ابطال مي‌شود.

به گزارش ايسنا، سردار اسكندر مومني در حاشيه دومين نشست فصلي روساي پليس راهور استان‌هاي كشور با اشاره به اينكه حمل و نقل عمومي يكي از مسائل عمده پس از اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها گفت: يكي از وظايف پليس نظارت بر حمل و نقل عمومي است و در اين راستا پليس خودروهايي را كه از چرخه حمل و نقل عمومي خارج شده و خدمات دهي نكنند تا20 هزار تومان جريمه مي‌كند و در صورت تكرار تخلف و عدم همكاري رانندگان نسبت به ابطال پلاك عمومي آنها اقدام مي‌شود.

وي يكي از مشكلات كلان شهرها خصوصا تهران را تصادفات خسارتي دانست و افزود: به تمامي شركت‌هاي بيمه از سوي بيمه مركزي ابلاغ شده است كه تا سقف1.5ميليون تومان تصادفات خسارتي را بدون نياز كروكي پليس پرداخت كنند كه در اين خصوص اميدواريم شركت‌هاي بيمه به وظايف خود عمل كرده و رانندگان نيز در اين زمينه همكاري كنند.

رييس پليس راهور ناجا در خصوص تردد خودروها در محورهاي كوهستاني و برفگير به ايسنا گفت: با توجه به بارش زودهنگام برف در محورهاي كوهستاني عملا طرح زمستانه پليس‌راه كشور آغاز شده است به شكلي كه روز گذشته در گردنه گدوك، امامزاده هاشم و محورهاي هراز و فيروزكوه امكان تردد بدون زنجير چرخ به دليل بارش برف وجود نداشت كه بر اين اساس ابلاغ شده است كه همراه داشتن زنجير چرخ براي تمامي خودروها خصوصا در محورهاي كوهستاني الزامي است و پليس در صورت مشاهده با خودروهاي متخلف در اين زمينه برابر قانون برخورد مي‌كند.

وي در خصوص برخورد با موتورسيكلت‌سواران نيز گفت: يكي از اقدامات پليس بحث فرهنگسازي در مقوله موتورسيكلت است اما در كنار آن پليس اقدامات قانوني خود را براي برخورد با موتورسواران متخلفي كه اصرار بر تخلف خود دارند انجام مي‌دهد.

رييس پليس راهور ناجا تاكيد كرد: امسال شش تخلف عمده شامل سرعت غيرمجاز، سبقت غيرمجاز، انجام حركات مارپيچ و نمايشي، عدم استفاده از كمربند و كلاه ايمني و صحبت با تلفن همراه در دستوركار پليس قرار گرفته است كه بر اين اساس با متخلفان برابر قانون برخورد مي‌شود.

به گزارش ايسنا، وي همچنين در دومين نشست فصلي روساي پليس راهور و راه استان‌هاي كشور با اشاره به برخي اقدامات انجام شده طي هفت ماه گذشته در كشور گفت: تصويب و بازنگري در قانوني كه 40 سال پيش براي راهنمايي و رانندگي مصوب شده بود يكي از اقدامات اصلي پليس بوده است.

رييس پليس راهور ناجا با اشاره به اينكه لايحه‌اي كه در مجلس ششم در خصوص اخذ جرايم رانندگي وجود داشت در صورت تصويب، اثربخشي كمتري از اين همين قانون فعلي چهل سال قبل داشت، گفت: خوشبختانه با تلاشهاي انجام گرفته طي يكسال گذشته و ورود جدي فرماندهي ناجا به اين مقوله مشكلات اين قانون مرتفع شد.

وي با اشاره به اينكه شوراي نگهبان 11 مورد سوال در خصوص اين قانون مطرح و به مجلس ارائه كرده است گفت: خوشبختانه 10 سوال از اين تعداد پاسخ داده شده و نظر شوراي نگهبان تامين شده است و تنها يك مورد باقي مانده كه اميدواريم پس از بررسي لايحه پنجم توسعه، اين قانون در دستوركار مجلس قرار گرفته و پس از آن ابلاغ شود.

رييس پليس راهور ناجا تاكيد كرد: اين قانون يكي از يادگارهاي ماندني نيروي انتظامي در خصوص برخورد با تخلفات رانندگي خواهد بود.

وي به پلاك ملي موتورسيكلت‌ها اشاره كرد و گفت: از ابتداي سال جاري تا كنون بيش از يك ميليون دستگاه موتورسيكلت كشور پلاك ملي دريافت كرده‌اند. همچنين 20 هزار معلم نيز در طرح فرهنگ ياران ترافيك مشاركت داده شدند و اين قابليت وجود دارد كه شمار همياران ترافيك تا 900 هزار معلم افزايش يابد.

رييس پليس راهور ناجا با اشاره به اقدامات انجام شده براي رفع نقاط حادثه‌خيز راه‌هاي روستايي گفت: در عين حال موضوع رفتارسازي پليس نيز در دستور كار قرار گرفته به شكلي كه همه پرسنل پليس راه و راهور ناجا در مراكز با حضور در تهران دوره‌هاي مختلف ترافيكي و يكسان سازي رفتار را گذرانده‌اند.

وي با اشاره به اينكه هم اكنون در تمامي مراكز استانها گواهينامه هوشمند صادر مي‌شود گفت: در مرحله بعدي گواهينامه‌هاي قديمي براي هوشمند كردن فراخوان خواهند شد.

رييس پليس راهور ناجا به اجراي طرح ملي پلاك معلولان اشاره كرد و گفت: بزودي طرح ملي پلاك ماشين آلات كشاورزي نيز در كشور اجرا خواهد شد.

وي در خصوص نصب ترمز ضد قفل بر روي خودروهاي كشور نيز گفت: خوشبختانه پليس در اين خصوص به طور جدي ورود كرد و براي اولين بار 12 روز شماره گذاري يكي از محصولات پر تيراژترين خودروسازي خاورميانه متوقف شد.

به گزارش ايسنا، رييس پليس راهور ناجا با اشاره به اينكه تمام خودروهايي كه جديدا توليد مي‌شوند بايد مجهز به ترمز ضد قفل باشند و در غير اين صورت شماره‌گذاري نمي شوند گفت: در عين حال در بحث خودروهاي در حال توليد نيز 85 درصد توليدات به ترمز ضد قفل مجهز شدند هرچند كه يكي از خودروسازان در چند محصول خود عقب ماندگي دارد كه در اين خصوص تذكر جدي به اين خودروساز داده شده است.

وي در عين حال تاكيد كرد: نصب ترمز ضد قفل بر روي وانت پيكان و پژو روآ نيز در كشور آغاز شده كه تا پايان سال اين خودروها فرصت دارند تا نسبت به نصب اين ترمز بر روي تمامي محصولات اقدام كنند.

رييس پليس راهور ناجا خاطرنشان كرد: بر اساس قانون از ابتداي برنامه پنجم توسعه يعني سال 1390 نصب كيسه هوا بر روي تمام خودروهاي توليدي در كشور الزامي است كه در اين خصوص مكاتبات لازم با خودروسازان صورت گرفته و اميدواريم در اين زمينه با مشكل ترمز ضد قفل مواجه نشويم و از هم اكنون خودروسازان به فكر باشند.

وي با اشاره به اينكه پليس از شماره گذاري خودروهايي كه كيفيت لازم را نداشتند مانند «هُووها» از ابتداي سال جاري جلوگيري كرده است گفت: نيروي انتظامي براي ايمني و جان مردم هيچ مماشاتي نمي‌كند.

رييس پليس راهور ناجا با اشاره به اينكه در هفت ماهه امسال 17 درصد شماره گذاري خودروهاي كشور افزايش داشته است گفت: در عين حال در سال جاري 990 هزار نفر در كشور گواهينامه جديد دريافت كرده‌اند.

وي به آمار تصادفات اشاره كرد و گفت: عليرغم افزايش مطلق 4.4 درصدي كشته‌هاي تصادفات بر اساس آمارهاي پزشكي قانوني تلفات تصادفات از 9.12 نفر به ازاي هر 10 هزار خودرو به 8.11 نفر كاهش يافت. همچنين اين تلفات از 33 نفر به ازاي هر 100 هزار نفر جمعيت به 31 نفر رسيد و تصادفات نيز در كشور 13 درصد كاهش داشته است و شاهد افزايش انضباط و ايمني در كشور بوده‌ايم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
بدون گزارش پلیس یک ریال هم نمی دهند !
خسته
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
شايد ربطي به موضوع نداشته باشه اما مي گم.آقا من چهار ماه است كه يك 206 تيپ 2 خريدم به اين نيت كه مصرف سوختش كمتر از سمند و 405 هست. اما الان كه ميبينم وحشتناك سوخت مصرف مي كنه. طبق تحققات كمي كه انجام دادم ماشينهايي كه جديدا توليد مي شوند اين مشكل را دارند. بعنوان مثال سمند يك از دوستان 18 ليتر در 100 كيلومتر مي سوزنه. و يا يك شركتي كه جديدا دها دستگاه 505 خريده متوسط مصرف آنها در جاده 16 ليتره. خواهش مي كنم يك تحقيق جامعه به عمل بياريد. اين خودرو سازها خون مردم رو توي شيشه كردند.
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
دستتان درد نکند ان شاالله با نصب بیشتر دوربینها در شهر های بزرگ جلوی تخلفات رانندگی را هم بگیرید البته فقط به تهران ختمش نکنید خواهشند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
" خودروساز داخلی تذکر جدی گرفت "
مگر تذكر شوخي هم داريم ...؟!
sam
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
آقای مومنی لطفا دستور فرمایید کلیه معاینات مربوط به معافیت های پزشکی جهت اخذ یا تمدید گواهینامه در مراکز استانها انجام شود و از اتلاف هزینه سرسام آور مردم و تردد بی مورد به تهران برای این جمعیت عظیم جلوگیری شود. خدا خیر دنیا و آخرت را به شما عطا کند به خدا اینقدر در آمد نداریم که یک بار در مراکز استان هزینه کنیم و عینا همان معاینات را دوباره در تهران انجام دهیم و دوباره البته هزینه های بیشتری پرداخت کنیم.
هموطن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
يك سئوال از خودروسازان داخلي و فرماندي راهور ناجا:
اگر زنجير چرخ در زمشتان اجبار ي است ( كه در بيشتر مناطق بايد اينطور باشد) چرا خودرو سازان داخلي همراه با خودرو آنرا به خريداران تحويل نمي دهند و اگر جزو لوازم لوكس است كه نيست چرا بايد هميشه همراه خودرو باشد.
وانیگ آواکیان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
آقایان انقدر حالیشون نیست که ترمز ای بی اس بر روی ماشینهایی که چهارچرخ دیسک نیستند نسب بشه خطر بیشتری داره؟ واقعا که؟ شرکتها هم که فنی هستن موضوع رو برای راهور توجیح نمیکنن و با نصب یک سیستم الکی خودرو خطرساز رو تحویل مردم میدن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
.
.
.
.
.
.

چند روز پيش ، خدا به من رحم كرد....
.
.
خودروي پرايد من ، ترمزش قفل كرد و خوردو به سمت چپ منحرف شد ، سرعت خودرو هم كمتر از پنجاه كيلومتر بود
.
.
.
علی .ع
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
ها ها ها ها !! چی چی گرفت؟؟؟
من از وقتی قد نمک دون بودم اینا دارن اختار میگیرن !!!!!!!!!!!!
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
برو بابا 4ساله دارین با این حرفا مردمو سرکار میزارین با جان هزاران انسان بازی میکنید حقوقتونم که میگیرید.
قول بدید به مردم شما که کم نمیارین
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟