صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اعتراض توکلی به دولت‎های گذشته از هاشمی تا کنون

نمی‌توان به دولت اختیار تام داد

کد خبر: ۱۲۸۷۷۰
| |
1877 بازدید
در خلال بررسی لایحه برنامه پنجم احمد توکلی مجالی یافت تا به دولت‎های گذشته از دولت هاشمی به بعد انتقاد کند.

به گزارش خبرآنلاین، او که در مقطعی وزیر کار دولت میرحسین موسوی بود، انتقادش را به دولت‎های بعدی معطوف کرد و گفت: وقتی دولت ها از دولت هاشمی تا کنون هر وقت خواستند از حساب ذخیره برداشت کرده‎اند و به موقع پس نداده‎اند و یک دکترای مکانیک را گذاشتد سر این کار، همین می شود دیگر!

وی در اعتراض به ماده‎ای از لایحه برنامه پنجم که حق برداشت از حساب ذخیره ارزی را به دولت می‏‌داد گفت: این کار جز با نظارت و مصوبه مجلس امکان پذیر نیست. مجلس نباید از حق خودش بگذرد. نمی‎شود به دولت اختیاراتی داد که نیازی به مصوبه مجلس نداشته باشد.

توکلی تاکید کرد که دولت همچنان باید برای برداشت از حساب ذخیره ارزی ملزم به ارائه لایحه به مجلس باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟