صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چرا مطبوعات دلال بازی را بررسی نمی‌کنند؟

باشگاه سپاهان چرا باید دومیلیارد تومان تنها به سرمربی و دروازه‌بانش بدهد ، چرا بررسی نمی‌کنید ؟ یا چرا نمی‌روید موضوع دلال بازی در فدراسیون فوتبال و سوارکاری را بررسی کنید.
کد خبر: ۱۲۸۳۱۵
| |
2519 بازدید

 ما قلم به دست داریم ، ما باید با قلم به جامعه خدمت کنیم ، من انتقاد دارم به مطبوعات ورزشی ولی این را هم می‌گویم که با کمترین پول بیشترین خدمت را می‌کنند.

به گزارش شبکه ایران ، برگزاری جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها بهانه‌ای شد تا برنامه این هفته ورزش بدون ویرایش رادیو گفت‌‌وگو موضوع اصلی برنامه خود را به بررسی مشکلات ورزشی نویسی و رسانه‌های ورزشی اختصاص دهد. از جمله میهمانان این برنامه رادیویی بیژن نوباوه وطن نماینده مردم تهران در مجلس بود . آقای نوباوه که سابقه حضور در هیات منصفه مطبوعات را هم دارد و هم اکنون صاحب امتیاز روزنامه عصر ایرانیان است می‌گوید روزنامه هاو برخی برنامه‌های ورزشی صداو سیما رسالت خود را گم کرده‌اند و سراغ مشکلات اصلی ورزش نمی‌روند. در ادامه گفت و گو نماینده مردم تهران در این خصوص را با هم مرور خواهیم کرد.

- شما که عضو هیات منصفه مطبوعات بودید اوضاع مطبوعات ورزشی را چطور می‌بینید، یک زمانی آقای رامین معاونت مطبوعاتی وزیر ارشاد در همین برنامه اعلام کرد فرهیختگی در روزنامه‌های ورزشی ما کم است ؟

امیدوارم بتوانم صادقانه مشکلات این بخش را بگویم چون شامل خودم هم می‌شود. متأسفانه جو جامعه ورزش ما به شکلی شده که واقعیات در آن کمرنگ است هرچقدر هیجان انگیزی کنید و غلو کنید مسائل را بزرگ کنید بیشتر مطرح می‌شوید. ایجاد هیجانات کاذبی که به درد جامعه ورزش نمی‌خورد و این شیوه مردم را عادت داده است واقعیتی را که تأثیری هم در روند ورزش کشورمان ندارد پیگیری کنند.من در جریان خطاهای مجلات و روزنامه‌های ورزشی هستم همان دو سالی که در هیأت منصفه مطبوعات بودم غالبا اگر از نشریات ورزشی شکایتی می‌شد از آنها حمایت کردم ولی گاهی هم موارد به حق بود یعنی یک خبری در مورد یک فرد ورزشکار منتشر می‌کنند و آنچنان وارد مسائل خانوادگی او می‌شوند که اسباب ناراحتی است چرا که ضرورتی ندارد لایه‌های دوم و سوم زندگی خصوصی مردم که بسیار محترم و حساس است در رسانه‌ها مورد کنکاش قرار گیرد و قانون برخورد می‌کند. بزرگ کردن این مسائل در روزنامه‌های ورزشی اصل شده است و این باعث شده که وقتی تیتر روزنامه را می‌بینید مشخصا تمایل سردبیر نسبت به جریان ورزشی را حس می‌کنید. بسیاری از مواقع ما خودمان هستیم که جریانات را ملتهب می‌کنیم بعد توقع داریم مخاطب رفتار منطقی نشان دهد

-  یک مقدار هم توجه لازم در بخشهای کلان مدیریتی و برنامه‌ریزی کشور باید به مقوله ورزش بیشتر شود

همین الان از مجلس بازمی‌گردم، لایحه برنامه پنجم توسعه پیش تصویب شد و من در بخش فرهنگی‌اش گریه‌ام گرفت ! توجه به فرهنگ مثل یک شعار کامل است فقط چیزی که فهمیدم قرار است ورزش به بخش خصوصی سپرده شود. متاسفانه این نقیصه در نظام ما هم نسبت به ورزش و هم نسبت به فرهنگ وجود دارد ولی ما نباید در یک چاله عمیق تر بیافتیم. الان وضع فوتبال به نحوی است که تمام ورزش‌های خوب ما را تحت الشعاع قرار داده است ، کشتی ، بسکتبال ، والیبال و بقیه رشته‌های مدال آور ، یک زمانی از شیوه برنامه نود و عادل فردوسی پور انتقاد کردم تمام مطبوعات نوشتند آقای نوباوه علیه عادل فردوسی پور، من سی ساله با عادل رفیق هستم ، من به عنوان یک منتقد صحبت نکردم به عنوان نماینده مجلس آسیب شناسی کردم متاسفانه مطبوعات ورزشی ما دقیقا دست می‌گذارند روی نکاتی که چالش برانگیز است در حالیکه اگر صحبت‌های نوباوه را کنکاش می‌کردند مثل همین که شما صحبت کردید متوجه می‌شویم که من دلم برای ورزش می‌سوزد. همین الان می‌گویم فردا که گزارش رسمی تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تربیت بدنی بیرون می‌آید و تخلفاتی که در آنجا صورت گرفته در صحن علنی مطرح می‌شود مطبوعات ورزشی باید با شجاعت پیگیر این قضیه باشند.

 من امیدوارم خبرنگاران ما بروند سراغ مسایل اصلی ورزش ، الان رقم قرارداد یک فوتبالیست پانصد میلیون تومان است همین رقم را بدهند به فدراسیون کشتی ببنید چه تغییراتی مهمی ایجاد می‌کند برخی از این کشتی گیران می‌آیند سراغ من در مجلس و می‌گویند که ما محتاج نان شب هستیم. شما نگاه کنید متاسفانه تمام فوتبال دولتی است باشگاه سپاهان چرا باید دومیلیارد تومان تنها به سرمربی و دروازه‌بانش بدهد ، چرا بررسی نمی‌کنید ؟ یا چرا نمی‌روید موضوع دلال بازی در فدراسیون فوتبال و سوارکاری را بررسی کنید. ما قلم به دست داریم ، ما باید با قلم به جامعه خدمت کنیم ، من انتقاد دارم به مطبوعات ورزشی ولی این را هم می‌گویم که با کمترین پول بیشترین خدمت را می‌کنند.

- در حاشیه‌های بعد از بازی استقلال و پرسپولیس یکی از لیدرهای قرمزها اعلام کرد که باخت تیم ما به استقلال به دلیل اختلافات مالی علی دایی با فدراسیون فوتبال است و آقای کفاشیان داور را بر علیه ما تحریک کرده است ، آقای دایی هم تمایل داشته که این موضوع مطرح شود آیا واقعا این ذهنیت تهمت آلود و جسارت آمیز یک فرد غیرمسئول ورزشی ارزش خبری دارد که توسط روزنامه ها در سطح جامعه پخش شود بالاخره رسانه‌ها بخش مهمی از افکارعمومی را که عمدتا نوجوان و جوان هستند تحت تأثیر قرار می‌دهند.

من به عنوان مدیرمسئول به خبرنگار صفحه ورزشی روزنامه‌ام گفتم از ادبیات لمپنیزم آنچنان که در برخی مطبوعات ورزشی استفاده می‌شود اصلا و به هیچ عنوان حق استفاده ندارید همانطور که خودم حق استفاده ندارم. اگر شما بخواهید همه حرفهایی که در داخل زمین فوتبال رد و بدل می‌شود به عرصه رسانه‌ها بیاورید اسفناک است اگر با این فرهنگ بخواهیم وارد شویم و هر آن چیزی که اتفاق می‌افتد بخواهیم منتقل کنیم پس رسالت کاری ما چه می‌شود ؟ ما نویسنده‌ایم ، روزنامه نگاریم .بیاید امروز برایند کارمان را بررسی کنیم ببینیم مثبت است یا منفی؟ امروز ما به عنوان روزنامه نگار بعد از چند سال توانسته ایم بگوییم روزنامه ما رشد کرده اند  یا نه؟ اگر رشدی نبوده مشکل کجاست ؟

من اگر بخواهم امیدسازی کنم روزنامه من به فروش نمی‌رود ولی هرچه سیاه نمایی و جنجال کنی روزنامه‌ات روی گیشه نمی‌ماند ، ولی من به این نتیجه رسیده ام  به عنوان یک فرد انقلابی باید در جهت انقلاب و مردم حرکت کنم حالا روزنامه من به فروش نرود اشکالی ندارد ، من باید رسالت خود را بشناسم .باور کنید آنچه که از من و شما باقی خواهد ماند اعمال نیک ما در فرهنگ سازی خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟