صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مقایسه خاتمی و احمدی نژاد درمورد فوتبال

کد خبر: ۱۲۸۱۸۸
| |
38823 بازدید

محمدرضا خاتمی علت قبول تمام شرایط فیفا توسط دولتی که به کاغذپاره‌های شورای امنیت بها می‌دهد را واقعیت فوتبال دانست.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا خاتمی که به فوتبال علاقه بیش از حدی دارد در یادداشتی در ماهنامه آئین ضمن مقایسه خاتمی و احمدی نژاد در مورد فوتبال آورده است: دست زدن خاتمی پس از گل پیروزی ایران و صعود به جام جهانی و پنالتی زدن در زمین هر دو یک مفهوم مشترک را در بر دارد که همانا نفوذ فوتبال در جامعه ایران است همچنانکه دولتی که در برابر قطعنامه های شورای امنیت واکنشی جز سخره ندارد و آنها را از کاغذ پاره کمتر می داند وقتی پای فوتبال به میان می آید در کمتر از یک هفته در کابینه اش تمام خواسته های فیفا را به صورت اساسنامه فدراسیون تصویب می کند و به اجرا می گذارد؟

و کسی که خود را مستقل ترین کسان از سیاست سلطه می داند در کمتر از چشم به هم زدنی معاون رئیس جمهور را مجبور به کناره گیری از سمت فوتبالی خود می کند تا مبادا کدورتی در چهره سپ بلاتر رئیس فیفا دیده می شود پس باید پذیرفت این فوتبال است که همه جهان و جهانیان را مسخر خود کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار