صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حداد عادل: کاندیدا نمی‌شوم

کد خبر: ۱۲۷۸۸۷
| |
1598 بازدید
|
۱
حدادعادل با بیان این که کاندیدای انتخابات شورای مرکزی و ریاست فراکسیون اصولگرایان مجلس نمی‌شوم، گفت: بعید می‌دانم آقای لاریجانی بدون رقیب در صحنه باشد، چون انتخابات و سلیقه‌ها مختلف است.

 به گزارش  ایسنا، غلامعلی حدادعادل نماینده‌ مردم تهران در خانه‌ ملت در حاشیه‌ بازدید از نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در جمع خبرنگاران گفت: دلیل عدم ورود در انتخابات فراکسیون اصولگرایان پیش خودم است و به این جمع بندی رسیدم که وارد رقابت انتخاباتی فراکسیون نشوم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا لاریجانی بدون رقیب در صحنه‌ انتخابات فراکسیون وارد می‌شود، گفت: بعید می‌دانم رقیبی در صحنه‌ انتخابات نیاید چون در انتخابات سلیقه‌های مختلفی وجود دارد.

حدادعادل هم‌چنین در پاسخ به این پرسش که آیا شما به آقای لاریجانی رای می‌دهید؟ گفت: مگر قرار است رای‌گیری علنی باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۴
1
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟