صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لوازم بهداشتی آرایشی را فقط از داروخانه‌ها بخرید

GMP‌ تولیدات کارخانه‌ های داخلی به طور دائم نظارت می‌شود و این محصولات شماره پروانه و تاریخ مصرف دارند و خریداران هنگام خرید لوازم بهداشتی و آرایشی به این دو مورد توجه کنند.
کد خبر: ۱۲۷۵۹۲
| |
3019 بازدید

معاون غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: تنها مراکزی که از شرکتهای معتبر و دارای مجوز لوازم آرایشی و بهداشتی سفارش خرید می‌دهند داروخانه‌ها هستند و مردم فقط از این مراکز لوازم بهداشتی و آرایشی بخرند.

به گزارش مهر، دکتر احمد شیبانی افزود: گستردگی بازار تولید و عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی با 11 هزار قلم از این لوازم و 11 هزار شرکت وارداتی و تولیدی نظارت، بر این بازار را سخت‌تر از نظارت بر بازار دارو کرده است.

وی گفت: باید مردم را تشویق کنیم از تولیدات داخلی لوازم بهداشتی و آرایشی استفاده کنند زیرا متاسفانه در این عرصه هم شبیه‌ سازی برندهای خارجی با مارکهای قلابی رو به گسترش است و هم قاچاق از مرزها به صورت غیرقانونی در این بازار صورت می‌گیرد.
 
معاون وزیر بهداشت به کنترل و نظارت بر بازار عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی به صورت PMS‌ اشاره کرد و گفت: به دلیل فراوانی محصولات عرضه شده در این بازار تفکیک محصولات بسیار مشکل است ولی دانشگاههای علوم پزشکی با سیستم PMS به صورت نمونه ‌برداری از محل عرضه محصولات را مورد آزمایش قرار می‌دهند.
 
شیبانی ادامه داد: GMP‌ تولیدات کارخانه‌ های داخلی به طور دائم نظارت می‌شود و این محصولات شماره پروانه و تاریخ مصرف دارند و خریداران هنگام خرید لوازم بهداشتی و آرایشی به این دو مورد توجه کنند.
 
وی از ثبت کالاهای وارداتی بهداشتی و آرایشی خبر داد و افزود: برای نظارت بهتر به بازار عرضه این محصولات از اتحادیه‌ های صنفی نیز در آینده کمک خواهیم گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟