صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزايش 8 درصدي کشف سرقت

در سال جاري کشف مواد مخدر از سوي پليس پيشگيري 61 تن بوده که در مقايسه با آمار 111 تني کشفيات مواد مخدر در سال گذشته 45 درصد کاهش داشته است.
کد خبر: ۱۲۷۴۴۴
| |
1872 بازدید

رئيس پليس پيشگيري نيروي انتظامي با اعلام اينکه در 6 ماهه سال جاري ميزان تماس هاي مردم با کلانتري ها 9 درصد افزايش داشته گفت: پليس پيشگيري در موضوع بخش سرقت و کشف سرقت با رشد 8 درصدي موفق به دستگيري 382 سارق شده است.

به گزارش مهر، سردار بهرام نوروزي صبح سه شنبه در نشست روساي پليس پيشگيري و فرماندهان يگانهاي حفاظتي کشور اظهار کرد: در 6 هزار و 667 نقطه در سراسر کشور مراکز پليس پيشگيري فعال هستند که اين پليس جمعيتي بيش از 144 هزار و 714 نفر را در حوزه‌ها و سازمانهاي مختلف مديريت مي‌کند.

وي با اشاره به عمکرد 6 ماهه اين پليس گفت: در سال جاري کشف مواد مخدر از سوي پليس پيشگيري 61 تن بوده که در مقايسه با آمار 111 تني کشفيات مواد مخدر در سال گذشته 45 درصد کاهش داشته است.

نوروزي گفت: در 6 ماهه سال جاري ميزان تماس‌هاي مردم با کلانتري‌ها 9 درصد افزايش داشته که 6 ميليون اين تماس‌ها عملياتي شده و بالغ بر 6 ميليون و 900 هزار نفر از تماس گيرندگان از ماموران پليس پيشگيري مشاوره دريافت کردند.

وي با اشاره به اقدامات قضائي پليس‌هاي پيشگيري گفت: در طول 6 ماهه سال جاري يک ميليون و 400 هزار پرونده در کلانتري‌ها تشکيل شده و 179 هزار پرونده به مراکز مشاوره ارجاع داده شد.

رئيس پليس پيشگيري کشور افزود: 94 هزار و 599 پرونده ارجاع داده شده به مراکز مشاوره در کلانتري‌ها به صلح و سازش ختم شد.

وي گفت: ابلاغ پرونده به قوه قضائيه در سال گذشته 7 ميليون و 300 هزار پرونده بوده که در سال جاري به 6 ميليون و 800 هزار پرونده کاهش يافته است.در طول اين مدت 710 هزار بدرقه از سوي ماموران پليس پيشگيري انجام شده است و در مجموع خدمات قضائي پليس پيشگيري در 6 ماهه سال جاري 10 ميليون بوده است.

رئيس پليس پيشگيري گفت: پليس پيشگيري در موضوع وقوع سرقت و کشف سرقت با رشد 8 درصدي موفق به دستگيري 382 سارق شده است.

وي با اشاره به عملکرد ايستگاه‌هاي کنترل پليس پيشگيري گفت: اين ايستگاه‌ها در طول سال جاري موفق به کشف 20 تن مواد مخدر، 117 هزار بطر مشروبات الکلي، 531 خودروي سرقتي، 20 قلم کالاي قاچاق، 11 ميليون و 500 هزار کالاي ضد فرهنگي، 208 قبضه سلاح و دستگيري 6 هزار و 318 اتباع بيگانه‌ شده‌اند.

نوروزي با اشاره به بحث مفاسد اجتماعي گفت: طبق بررسي‌هاي صورت گرفته براي برخورد با معضل مفاسد اجتماعي بايد اقدامات خود را به ترتيب در شهرهاي تهران بزرگ، اصفهان و مازندران متمرکز کنيم.در موضوع ترور نيز بايد اقدامات پليس در استان هاي سيستان و بلوچستان، کردستان و آذربايجان غربي متمرکز شود.

رئيس پليس پيشگيري کشور با اشاره به ابلاغ الکترونيکي اوراق قضايي افزود: با اجرايي شدن اين طرح نيروهاي پليس پيشگيري مي‌توانند به کارهاي مهمتر خود در پيشگيري از وقوع جرم بپردازند.

وي با اشاره روند اجرايي طرح نگهبان محله گفت: اجراي اين طرح در سراسر کشور در حال توسعه است به نحوي که در حال حاضر 33 هزار نگهبان محله در حال فعاليت در کشور هستند. بايد اقدامي صورت گيرد که همه مسئولان و دستگاه‌ها در جريان عملکرد نگهبانان محله باشند.

رئيس پليس پيشگيري کشور از آمادگي پليس پيشگيري براي تشکيل يگان حفاظت در قوه قضائيه گفت: پليسي پيشگيري آمادگي دارد تا هر وقت که قوه قضائيه صلاح بداند اين يگان را در قوه قضائيه تشکيل دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟