کاهش مدالآوري ايران در المپيادهاي علمي
رئيس سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان درباره دليل کاهش مدالآوري دانشآموزان در المپيادهاي علمي جهاني سال گذشته گفت: علت اين موضوع را نميدانم؛ اما موانعي همچون سليقهاي عمل کردن مديران يا اقدام نکردن براي ثبتنام در المپيادها ميتواند يکي از عوامل اين موضوع باشد.
به گزارش مهر، محمدعلي غفاري افزود: تاکنون علل کاهش مدالآوريها را بررسي نکردهايم؛ اما گاهي ممکن است در طول يک سال اعزام تيمهاي علمي به المپيادها کم باشد و همين امر بر کسب افتخارات بينالمللي علمي بسيار موثر است؛ اما به هر حال تاکنون اين موضوع را بررسي نکردهايم.
رئيس سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان درباره سهميه دانشآموزان المپيادي در دانشگاههاي کشور در صورت حذف کنکور در سال 1393 گفت: هنوز هيچ سهميهاي در اين زمينه در نظر نگرفتهايم و نگراني ما اين است که در اين قانون، سهميهاي براي دانشآموزاني که در بخش پرورشي، پژوهشي و ورزشي موفقيتهاي بزرگي را کسب ميکنند، در نظر گرفته نشده است.


