صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پارکبان‌های تقلبی!

اجاره خیابان ها باید با صلاحدید راهنمایی و رانندگی و شهرداری تهران باشد.
کد خبر: ۱۲۶۶۸۲
| |
2057 بازدید

رئیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: پارکبان هایی که زیرنظر شرکت های غیر قانونی فعال هستند، حق فعالیت ندارند.
            
به گزارش باشگاه خبرنگاران سردار سرتیپ رحیمی افزود: پارکبان هایی که مجوز ندارند، نمی توانند معابر و حاشیه خیابان ها را اجاره کنند.

وی گفت: گاهی مشاهده می شود که برخی از سازمان ها و دستگاه ها، خودسرانه اقدام به اشغال بخشی از معابر و اجاره آن به شهروندان می کنند که راهنمایی و رانندگی با آن برخورد قاطع خواهد کرد.

سردار رحیمی افزود: اجاره خیابان ها باید با صلاحدید راهنمایی و رانندگی و شهرداری تهران باشد.

رئیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: گرفتن پول از شهروندان برای توقف خودرو خلاف است و باید شهروندان از دادن پول خودداری کنند و مراتب را فوراً به راهنمایی و رانندگی مناطق اطلاع دهند.

سردار رحیمی در پاسخ به سوال خبرنگارمان که گفته می شود، برخی از کلانتری ها معابر را اجاره می دهند، افزود: کلانتری ها چنین اجازه ای ندارند و این حوزه در اختیار راهنمایی و رانندگی است.

وی با اشاره به ضعف نظارت در این بخش گفت: متاسفانه متولیان، این تخلفات را به صورت جدی پیگیری نکرده اند که امیدواریم با پیگیری راهنمایی و رانندگی و شهرداری تهران، تا یک ماه آینده این بخش ساماندهی شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟