هشت کشته در برخورد تریلر با سواری در ورامین
راننده خودروی پژو به علت رعایت نکردن حق تقدم از جاده فرعی به جاده اصلی به عنوان مقصر اصلی و راننده کامیون نیز با توجه به همـواری جاده اصلی و وجود دیــد مناسب و انحراف به مسیر فرعی 50 درصد مقصر شناخته شدند .
کد خبر: ۱۲۳۷۲۴
| | 3103 بازدید
شبکه خبر: برخورد یک دستگاه کامیون تریلر بونکر با پژو 206 در ورامین هشت کشته برجا گذاشت.به گفته رئیس راهنمایی و رانندگی شهرستان ورامین این تصادف عصر دیروز در جاده قاسم آباد، تقاطع شاهزاده محمد به احمد آباد کوزه گران در حـوزه ورامین رخ داد و همه سرنشینان خودروی سواری از جمله سه کودک جان باختند.
سرهنگ علیرضا همیانی افزود : راننده خودروی پژو به علت رعایت نکردن حق تقدم از جاده فرعی به جاده اصلی به عنوان مقصر اصلی و راننده کامیون نیز با توجه به همـواری جاده اصلی و وجود دیــد مناسب و انحراف به مسیر فرعی 50 درصد مقصر شناخته شدند .
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ورامین گفت: راننده کامیون تریلر هم اکنون پس از تشکیل پرونده، در اختیار دستگاه قضایی شهرستان قرار گرفته است .
حدود یک هفته پیش هم بر اثر برخورد اتوبوس مسافربری با یک دستگاه تریلی در آزاد راه قزوین - کرج 10 نفر کشته و 30 نفر نیز زخمی شدند .
دو روز قبل از آن نیز بر اثر برخورد خودروی 206 با کامیون در کیلومتر 40 محور ارتباطی خور و بیابانک، هفت نفر در دم جان باختند .
حادثه رانندگی در جاده شیراز – فیروزآباد هم 30 شهریور گذشته سه کشته بر جای گذاشت .
آمارها حاکی است خطای انسانی عامل 60 درصد تصادفات رانندگی در کشور ماست .
چهل درصد دیگر تصادفات رانندگی در ایران مربوط به سه عامل وسیله نقلیه ، جاده و اوضاع آب و هوایی است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


