تکذیب بازداشت مسوول شوراي سياستگذاري ائمهجمعه فارس
بعد از برگزاري نمازجمعه شيراز عدهاي در اعتراض به مواضع آيتالله دستغيب در مقابل مسجدي كه ايشان در آن نماز اقامه ميكرد تجمع كردند كه در اين ارتباط ولدان تنها به عنوان مطلع احضار شد.
کد خبر: ۱۲۱۷۷۱
| | 5701 بازدید
عبدالعلي ابراهيمي درباره خبر بازداشت آقاي ولدان مسوول دفتر نمايندگي شوراي سياستگذاري ائمه جمعه در استان فارس گفت: ايشان به عنوان مطلع و نه متهم احضار شده بود.
به گزارش خبرنگار ايلنا، معاون امور استانهاي شوراي سياستگذاري ائمه جمعه درباره خبر بازداشت ولدان و بازتابهاي اين خبر گفت: در رابطه با وقايع شيراز آقاي ولدان به عنوان مطلع احضار شده بود.
ابراهيمي اضافه كرد: بعد از برگزاري نمازجمعه شيراز عدهاي در اعتراض به مواضع آيتالله دستغيب در مقابل مسجدي كه ايشان در آن نماز اقامه ميكرد تجمع كردند و خبري كه در برخي رسانهها مبني بر بازداشت آقاي ولدان منتشر شده بود، كذب بوده و ايشان تنها به عنوان مطلع احضار و در اينباره توضيحاتي ارائه داد.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



