دیدار آیات عظام صافي و هاشمي شاهرودي
آيتالله العظمي صافي گلپايگاني ضمن بازديد از مرکز دايره المعارف فقه اسلامي با آيتالله هاشمي شاهرودي ديدار و گفت وگو کرد.
به گزارش ايسنا، در اين بازديد که به مدت يک ساعت به طول انجاميد، طرفين در خصوص موضوعات مختلف علمي و فقهي در فضاي بسيار صميمي به مباحثه پرداختند.
آيتالله العظمي صافي در اين ديدار با توجه به فعاليتها و اقدامات انجام شده در موسسه دائره المعارف فقه اظهار كرد: خوشبختانه اقدامات ارزشمند و گرانمايهاي در اين مؤسسه صورت گرفته است و اميدواريم اين فعاليتها ادامه داشته باشد تا جامعه علمي و حوزوي بهرههاي بيشتري از آن ببرند.
وي تدوين موسوعه شيعي را بسيار ارزشمند خواند و از اقدامات صورت گرفته از سوي آيتالله هاشمي شاهرودي تقدير کرد و افزود : شما کار ارزشمندي را براي شيعه رقم زديد و اميدواريم اين فعاليتها در آينده رونق بيشتري داشته باشد و مورد تاييد حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه قرار گيرد.
صافي خطاب به آيتالله هاشمي شاهرودي يادآور شد: براي شما و کساني که در اين مرکز فعاليت ميکنند افتخار بزرگي است که در چنين مرکز علمي و فقهي به فعاليت ميپردازند و اميدواريم فعاليتهاي علمي و تحقيقي اين مرکز براي محققان و پژوهشگران حوزوي نيز مفيد واقع شود.
اين مرجع تقليد تاکيد کرد: نبود موسوعه شيعي يک نقص بود که با اقدام انجام شده در اين مؤسسه اين کمبود برطرف شد.
آيتالله هاشمي شاهرودي نيز در ابتداي اين ديدار گزارشي از موسسه دائره المعارف فقه اسلامي بر مذهب اهل بيت عليهم السلام به محضر مرجع عالي قدر شيعه ارائه و اظهار كرد: در حال حاضر اين مؤسسه با حضور يکصد محقق و پژوهشگر حوزوي فعاليت ميکند که تاکنون اقدامات ارزشمندي را به جامعه علمي کشور ارزاني داشته است.
وي تدوين موسوعه فقه اسلامي را از مهمترين برنامههاي اين مرکز برشمرد و اظهار كرد: اين کتاب به نام«الموسوعه الفقه الاسلامي طبقاً لمذهب اهل البيت (ع)» به زبان عربي منتشر ميشود که ترجمه به زبانهاي انگليسي، فرانسوي و فارسي از ديگر الويتهاي اين کار است.


