رشوه 4 ميليونی كارشناس فوتبالي تلويزيون
مازيار ناظمي ، مجري و گوينده اخبار صدا و سيما ، در وبلاگ شخصي اش مدعي شد كه يكي از مربياني كه به عنوان كارشناس در برنامه هاي تلويزيوني و راديويي حضور پيدا مي كند ، در معادلات مالي پشت پرده فوتبال نقشي غيرقابل انكار دارد.
به گزارش ايلنا ، ناظمي در يادداشتي از ماجراي پول گرفتن مسئول استعداديابي يكي از باشگاههاي سرشناس از فرزند يكي از همكارانش پرده برداشته است.
به نوشته اين چهره شناخته شده صدا و سيما ، شخص مذكور هنگام تست گرفتن از فرزند همكارش مدعي شده كه تيم پايه باشگاه تنها يك جاي خالي دارد كه قيمتش هم 10 ميليون تومان است و بعد از چانه زني با گرفتن 4 ميليون تومان ، جاي خالي را به بازيكن جوان داده است.
ناظمي در پايان اين داستان ، بدون اشاره به نام باشگاه و مسئول استعداد ياب آن ، تنها به ذكر آدرسي گنگ بسنده كرده است:«مسئول استعداد یابی و مربی محترم تیم بزرگ است که به عنوان کارشناس زیاد می آید در تلویزیون و رادیو ، دعا کنید بتوانیم شر اینها را از فوتبال و رسانه ها کم کنیم.»
خدا وکیلی این مورد در سایر مکانهای این مملکت رخ نمیدهد ؟؟؟!!!
یک امضائ میخواهی بگیری ، بچه ات را ثبت نام کنی ، کار اداری داری و . . . .
همه مملکت اینگونه آموخته است
حال این یکی رو شده
باید ریشه یابی نموده و وجدانها را برگرداند
اینطور نیست ؟
ممنون
یاد آقای کربکندی افتادم که می گفت این فوتبال هیچ کجاش پاک نیست اما هیچ کس حرف های این مرد رو باور نکرد که هیچ تازه جریمه هم شد.
چگونه است که یک مجری مسلسل وار از مربی تیم ملی ایراد می گیرد که چرا فلان یا بهمان بازیکن را به تیم ملی دعوت نمی کند؟
بنظر من اینگونه افشاگری های متقابل از طرف مجری و کارشناسان فقط ریشه در تداخل منافع دارد وگرنه بجای اشاره مبهم و خط و نشان کشیدن برای هم یا بایستی مانند دیگر کشور ها مسئله را در صورت مشخص شدن خاطی اعلان عمومی کرد که دیگر کسی جرات چنین اقداماتی را نداشته باشد و یا اینکه حداقل اینها که خود را منزه و دلسوز منافع ملی می دانند با معرفی فرد خاطی به مراجع ذیربط عامل خیر شده و حقیقتا به ورزش این کشور کمک کنند.
در حديث معروفى كه از رسول خدا نقل شده چنين مى خوانيم: لَعَنَ اللّهُ الرّاشِيَ وَ الْمُرْتَشِيَ وَ الْماشِيَ بَيْنَهُما: «خداوند گيرنده و دهنده رشوه و آن كس كه واسطه ميان آن دو است را از رحمت خود دور گرداند»






