صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلاهبرداری با دستگاه‌های پیامک‌های تبلیغاتی

ا اعلام شکايت چند تن از شهروندان مبني بر اين که فردي به آنان مراجعه و ادعا کرده که دستگاه ارسال پيامک هاي تلفن همراه را براي انجام تبليغات گسترده در اختيار آنان قرار خواهد داد و به اين وسيله اقدام به کلاهبرداري کرده است موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت.
کد خبر: ۱۱۹۵۸۰
| |
3354 بازدید

خراسان: فرمانده پليس مشهد خبر داد:شاکيان کلاهبرداري دستگاه ارسال پيامک هاي تبليغاتي به ۱۶ تن رسيدند.

فردي که با ادعاي فروش دستگاه ارسال پيامک هاي تبليغاتي از شهروندان مشهدي کلاهبرداري کرده بود به دام افتاد.

فرمانده انتظامي مشهد در تشريح اين پرونده گفت: با اعلام شکايت چند تن از شهروندان مبني بر اين که فردي به آنان مراجعه و ادعا کرده که دستگاه ارسال پيامک هاي تلفن همراه را براي انجام تبليغات گسترده در اختيار آنان قرار خواهد داد و به اين وسيله اقدام به کلاهبرداري کرده است موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت.

سرهنگ پاسدار احد کريمي افزود: با توجه به افزايش تعداد شاکيان پرونده، متهم کلاهبردار با انجام اقدامات وسيع اطلاعاتي توسط تيم آگاهي کلانتري سجاد مشهد شناسايي و دستگير شد.وي خاطرنشان کرد: متهم با اين ترفند از طعمه هاي خود مبالغ ۲۰۰، ۴۰۰ و ۷۰۰ هزار تومان کلاهبرداري کرده است و تاکنون ۱۶ نفر از او اعلام شکايت کرده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟