كارمندان بيبيسي اعتصاب ميكنند
حدود 90 درصد كارمندان گروه رسانهيي بيبيسي كشور انگليس موافقت خود را براي اعتصاب در اعتراض به تصميمهاي جديد مديران اين گروه خبري براي ايجاد تغييرات در نحوهي پرداخت حقوق و مزاياي بازنشستگي اعلام كردند.
کد خبر: ۱۱۷۷۶۶
| | 6320 بازدید
كارمندان بيبيسي در اعتراض به تغيير حقوق و مزاياي بازنشستگي خود اعتصاب ميكنند.
به گزارش ايسنا به نقل از رويتر، حدود 90 درصد كارمندان گروه رسانهيي بيبيسي كشور انگليس موافقت خود را براي اعتصاب در اعتراض به تصميمهاي جديد مديران اين گروه خبري براي ايجاد تغييرات در نحوهي پرداخت حقوق و مزاياي بازنشستگي اعلام كردند.
اتحاديهي كاركنان بيبيسي دو هفته به مديران اين گروه رسانهيي فرصت داده است تا با مسؤولان اين اتحاديه وارد مذاكره شوند و به توافق برسند. در غير اين صورت، اعتصابها آغاز ميشود. اين در حالي است كه در سالهاي اخير از حقوق و مزاياي بازنشستگي كاركنان بيبيسي بهعنوان يكي از بهترين انواع حقوق و مزاياي دادهشده به بازنشستگان در انگليس نام برده ميشد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟





