مسجد لندن، تجلیبخش هنرهای اسلامی
کد خبر: ۱۱۷۵۲۳
| | 8917 بازدید
مسجد مرکزی لندن که از آن با عنوان مرکز فرهنگی اسلامی لندن یا مسجد رجینت پارک نیز یاد میشود در وستمینیستر شمال لندن در انگستان واقع شده که ظرفیت 5 هزار نمازگزار را داشته و با هنرهای سنتی اسلامی تزئین شده است .
به گزارش خبرگزاری مهر، در سال 1940 دولت بریتانیا ترغیب شد زمینی را به منظور تبدیل آن به یک مسجد برای مسلمانان بریتانیا خریداری کند. 24 اکتبر همان سال مقامات کابینه چرچیل در زمان جنگ 100 هزار پوند برای خرید زمینی جهت ساخت مسجد در لندن اختصاص داد.


مشخصه بارز مسجد مرکزی لندن گنبد طلایی آن است. فضای داخلی این گنبد با طرحهای شکسته در هنرهای سنتی اسلامی تزئین شده است.

سالن اصلی این مسجد دربرگیرنده یک چلچراغ بزرگ و فرش سجادهای با مساحت کل محوطه اقامه نماز است. در محوطه داخلی مسجد وسایل چندانی به چشم نمیخورد.


گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


