تعامل قوای سهگانه لازمه رفع مشکلات کشور
نایب رئیس کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد، رفع مشکلات فراروی کشور بدون توجه به رهنمودهای رهبری و تعامل قوای سه گانه امکانپذیر نیست.
"جواد آرینمنش" با اشاره به نشست مشترک دولت و مجلس در بهارستان، گفت: نشست دیشب میان قوای مقننه و مجریه در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر همکاری میان قوای سه گانه در جهت دستیابی به اهداف بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی صورت گرفت.
نماینده مشهد و کلاتدر گفت وگو با خانه ملت، تصریح کرد: به نظر من برگزاری چنین نشست هایی در جهت رفع برخی سوء تفاهمات و دستیابی به سازوکارهای همگرایی و وحدت میان قوا خیلی می تواند، موثر باشد.
وی ادامه داد: چرا که کشور در شرایطی قرار دارد که با دشمنان قسم خورده داخلی و خارجی روبرو بوده و مشکلاتی فرا روی کشور وجود دارد.
عضو فراکسیون اصولگرایان، تصریح کرد: بنابراین حل مشکلات کشور بدون توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و تعامل قوای سه گانه امکانپذیر است.
آرین منش همچنین با مثبت ارزیابی کردن نشست دیشب دولت و مجلس، اعلام کرد: در این نشست برای اینکه توافقات صورت گرفته در حد حرف باقی نماند راهکارهایی پیشنهاد شد مبنی بر اینکه از این به بعد نشستهای میان دو قوه دستور جلسه داشته باشد و براساس موضوعاتی که در دستور گذاشته میشود، گفت وگوها شکل بگیرد و نهایتا منجر به اتخاذ تصمیمات برای حل مشکلات کشور شود.


