صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لزوم سرمايه‌گذاري‌ و ايجاد اشتغال

کد خبر: ۱۱۴۴۶۱
| |
1701 بازدید

نماينده کليبر و هوراند در مجلس شوراي اسلامي گفت : سرمايه‌گذاري‌هاي مناسب در اين منطقه ضمن اين‌كه ايجاد اميدواري براي اشتغال پايدار و ارتقا سطح درآمد مردم خواهد كرد، از مهاجرت بي‌رويه و بي‌مورد اهالي نيز جلوگيري مي‌كند.

ارسلان فتحي پور در جمع اهالي منطقه از جمله فعاليت‌هاي مهم در امر توسعه ارسباران را حوزه كشاورزي، باغداري و صنعت گردشگري ارزيابي كرد و گفت: مسئولان استان بايد براي جلوگيري از مهاجرت، زمينه‌هاي توليد و اشتغال را رونق بخشيده و توجه لازم و جدي براي تقويت زيرساخت‌هاي لازم داشته باشند.

وي در گفت و گو با ايسنا تصريح كرد: منطقه هوراند از مناطق مهم گردشگري ارسباران است كه جاذبه‌هاي بكر گردشگري داشته و واقع شدن جنگل‌هاي تنباكوي هوراند و مناطق ييلاقي در آن، امتياز خاصي به اين منطقه داده است كه نيازمند توجه بيشتر در ايجاد زيرساخت‌هاي مناسب براي توسعه صنعت گردشگري است.

وي تصريح كرد: اين منطقه ظرفيت‌هاي بالقوه‌اي در بخش كشاورزي، باغي و صنايع دستي براي ايجاد صنايع تبديلي و فرآورده‌هاي باغي و لبني دارد كه از نيازهاي اساسي آن در حمايت از كشاورزان و روستاييان به شمار مي‌رود.

نماينده مردم كليبر و هوراند در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: با وجود امكانات بالقوه‌اي كه در منطقه ارسباران وجود دارد، اما متاسفانه آنگونه كه شايد و بايد توجه درستي به توسعه امكانات زيربنايي آن نشده كه اميد است با حمايت مسئولان امر در سطح كشور و استان اين منطقه در بخش صنعت گردشگري به يكي از مناطق مطرح كشور تبديل شود.

وي تاكيد كرد: ورني، گيلاس، سماق منحصر به فرد، توت و گردو از سوغاتي‌هاي منطقه ارسباران است كه در صورت حمايت مسئولان و تمهيدات لازم براي سرمايه‌گذاران همچنين ايجاد نمايشگاه‌هاي صنايع دستي و سوغاتي‌هاي منطقه، رونق منطقه حتمي خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟