راه اندازی مطبهاي "خودكشيآسان "
مطبهاي جديدي مخصوص خودكشي آسان در هلند افتتاح ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس شيعه آنلاين نوشت: راديو هلند در خبري اعلام كرد كه در حال حاضر فعاليت اصلي مطب هاي پزشكي در سراسر جهان، به درمان بيماران محدود مي شود اما در آينده اي نزديك قرار است مطب هاي جديدي مخصوص خودكشي آسان در كشور هلند افتتاح شود.
در همين راستا يك مؤسسه دفاع از حقوق بشر! در هلند ضمن اعلام اين خبر گفت: تلاش مي كنيم مطبي براي "خودكشي آسان " و "مرگ مهربان " در هلند راه اندازي كنيم تا افرادي كه به بيماري هاي صعب العلاج و دردناك مبتلا هستند بتوانند به راحتي خودكشي كرده و خود را خلاص كنند.
راديو هلند در ادامه افزود: البته خودكشي افراد در اين مطب ها به رغم اينكه به آساني صورت مي گيرد، اما ابتدا افراد بايد چند مرحله را پشت سر بگذارند و سپس دست به خودكشي آسان بزنند زيرا در صورت انجام اين كار، هيچ راه برگشتي براي فرد وجود ندارد. تنها افرادي حق دارند در اين مطب ها خودكشي كنند كه هيچ كس را ندارند تا مشكلشان را حل نموده و يا به آنها كمك كند. در واقع اين افراد بايد هيچ پناهگاهي نداشته و از همه جا نااميد شده باشند.
please know "THe God is the only power that man can rely in his problem and his disease.
The faith to god and natural power created by God in earth can save us fron chronic disease
Impossible is possible
یعنی این افراد کافرن!! اگه بدونن که خدا پناه بی کسانه هیچوقت ناامید نمیشن
نمیدونم فاصله ایران با این کشور اروپائی چند سال است اما به نظر من ایران هم یه روزی به همین نتیجه یا مشابه آن خواهد رسید.




