اولين پيروزي مس با 5 گل ادينهو !
تيم فوتبال مس توانست با 5 گل مهاجم برزيلي برابر شهرداري به برتري دست يابد و اولين پيروزي خود در ليگ برتر را جشن بگيرد.
کد خبر: ۱۱۳۸۵۵
| | 3904 بازدید
ديدار تيمهاي مس كرمان و شهرداري تبريز در هفته چهارم ليگ برتر با حضور 3 هزار تماشاگر در ورزشگاه شهيد باهنر كرمان برگزار شد.
به گزارش فارس بازيكنان مس كه در 3 هفته گذشته نتوانسته بودند امتيازي كسب كنند، با انگيزه بالايي وارد ميدان شدند و در دقيقه 3 توسط لوسيانو ادينهو به گل اول دست يافتند. كرمانيها به حملات خود ادامه دادند و بار ديگر ادينهو در دقايق 11 و 42 گل دوم و سوم خود و تيمش را به ثمر رساند تا نيمه اول با نتيجه 3 بر صفر به سود مس به پايان برسد.
در نيمه دوم حملات شاگردان مرفاوي ادامه داشت. بار ديگر مهاجم اين تيم با درخشش خود توانست در دقايق 64 و 78 گلهاي چهارم و پنجم را به ثمر برساند.
در نيمه دوم حملات شاگردان مرفاوي ادامه داشت. بار ديگر مهاجم اين تيم با درخشش خود توانست در دقايق 64 و 78 گلهاي چهارم و پنجم را به ثمر برساند.
تبريزيها نيز در نيمه دوم در دقيقه 69 توسط سعيد دقيقي از روي نقطه پنالتي و علي كريمي در دقيقه 90+2 به گل دست يافتند تا بازي 5 بر 2 به سود مس به پايان رسيد. شاگردان مرفاوي اولين پيروزي خود در ليگ برتر را با درخشش ادينهو جشن گرفتند.
قضاوت اين ديدار بر عهده احمد صالحي بود. وي در اين ديدار به حبيب گردان از شهرداري و كيوان امرايي، ارشاد يوسفي و ميلاد فخرالديني از مس كارت زرد نشان داد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


